- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
-
- Konu Sahibi esmakara999
şöyle bilgisayar ekranını geriye açıp kararttığımda çizgi yamuk bir çizgi var zaten / aynen böyle herhalde böyle olmazdı5 saat diyorsun, testin kullanma talimatini okumadin mi? Ilk 10-15 dakika sonrasi dogru sonuc vermiyor.
Kuruma cizgisidir o, hamile oldugunu sanmiyorum.
test ilk negatifti 1 saat sonra baktım yine negatifti 5 saat sonra bu hale geldi çizgi yamuk duruyor aslında sanki idrar leke yapmış gibi. ayrıca bundan sonra bir test daha yaptım korkup 1 gün geçti hala tek çizgiVar gibide duruyor ama.. kan testi yaptir emin olman icin
ya o ilk fotoda sarımsı şeyden korktum 5 saat sonra çıkan ama bunu gördükten sonra bir test daha yaptım hala bakıyorum hiçbir şey yok tek çizgi. sarımsı çizgi yamuk gibi zaten ve galiba idrar sızıntısıgebelik testlerin de ilk 10 dk dikkate alınıyor yani 1 saat sonrası bile gecersizdir cnm o kuruma çizgisi zaten ikinci çizgi yok testinizde
gebelik yok boşuna stres yapmayınya o ilk fotoda sarımsı şeyden korktum 5 saat sonra çıkan ama bunu gördükten sonra bir test daha yaptım hala bakıyorum hiçbir şey yok tek çizgi. sarımsı çizgi yamuk gibi zaten ve galiba idrar sızıntısı
çok teşekkürler canım vallahi içim o kadar rahatladı ki bir daha asla bulaşmam böyle şeylere çok sağolgebelik yok boşuna stres yapmayın
İdrari fazla damlattiginiz icin olmustur o sarımsı şey merak etmeyin hamile degilsinizya o ilk fotoda sarımsı şeyden korktum 5 saat sonra çıkan ama bunu gördükten sonra bir test daha yaptım hala bakıyorum hiçbir şey yok tek çizgi. sarımsı çizgi yamuk gibi zaten ve galiba idrar sızıntısı