- 27 Temmuz 2020
- 18
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi nightblue2678
Adetim diye negatif çıkmamıştır demiRegl olmuşsun ve test negatif gebelik yoktur canım
Alakası yok gebelik olsa zaten adet olmazsınAdetim diye negatif çıkmamıştır demi
Adetle alakası yok ki, idrarında bhcg hormonu yok ki negatif çıkıyor hem de reglsin. %0.00001 ihtimal.Adetim diye negatif çıkmamıştır demi
Sence ihtimal varmı sperm içeri girdiği halde oluşmuyor bizde gebelik hem regli olmuşsun negatif testin sıkıntı yok relaxxBenim yumurtlama gününde ilişkim oldu ayın 10 ve 13 ünde geri çekilme kullandık içime boşalmadı tam adet günümden bir gün önce adet oldum ayın 26 sında kanamam gayet normaldi pedi bir kaç kere doldurdu normal adet belirtilerimde vardı adetin 4. Günü yani bugün sabah erken gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı kanamam olması sonucu etkilemiş olabalir mi hamile olabilirmiyim belirti olarak göğüslerimde sadece sertlik var acıma hassasiyet yok birde belim ve kasıklarım ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yardımcı olun lütfen
Belki daha idrara geçmemiştir öyle bişey olabilir mi peki yaşadığım adet kanaması falan değilse diye korkuyorum veya adet olup hamile olanlar falan varya bende de öyleyseAdetle alakası yok ki, idrarında bhcg hormonu yok ki negatif çıkıyor hem de reglsin. %0.00001 ihtimal.
Nasıl olabilirim adetim test negatif nerden vardınız bu sonucaHamile olabilirsin de olmayabilirsin de kan testi yaptir
İdrara 9 günde filan geçiyor. Gebelik olsa testte çıkardı, çok düşük ihtimal dediğiniz.Belki daha idrara geçmemiştir öyle bişey olabilir mi peki yaşadığım adet kanaması falan değilse diye korkuyorum veya adet olup hamile olanlar falan varya bende de öyleyse
Madem olmadığınızı biliyorsunuz negatif testiniz de var niye soruyorsunuzNasıl olabilirim adetim test negatif nerden vardınız bu sonuca