LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK ACİL HAMİLELİK VAR MIDIR

nightblue2678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
18
2
27
Benim yumurtlama gününde ilişkim oldu ayın 10 ve 13 ünde geri çekilme kullandık içime boşalmadı tam adet günümden bir gün önce adet oldum ayın 26 sında kanamam gayet normaldi pedi bir kaç kere doldurdu normal adet belirtilerimde vardı adetin 4. Günü yani bugün sabah erken gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı kanamam olması sonucu etkilemiş olabalir mi hamile olabilirmiyim belirti olarak göğüslerimde sadece sertlik var acıma hassasiyet yok birde belim ve kasıklarım ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yardımcı olun lütfen

Ben bu konuyu birkere daha okumuştum sanki Niye kendini tehlikeye attın ki ? Hamilelik yık belli testlerde çıkmamış.. Neden sevgilinin keygi için kendini huzursuzluğa mahkum ediyorsun.. bir daha yumurtlama günlerinde ilişkiye girme ve korun.

Sence ihtimal varmı sperm içeri girdiği halde oluşmuyor bizde gebelik hem regli olmuşsun negatif testin sıkıntı yok relaxx

Belki daha idrara geçmemiştir öyle bişey olabilir mi peki yaşadığım adet kanaması falan değilse diye korkuyorum veya adet olup hamile olanlar falan varya bende de öyleyse
İdrara 9 günde filan geçiyor. Gebelik olsa testte çıkardı, çok düşük ihtimal dediğiniz.

Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…