Lütfen yardım edin bana :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum memur olarak atandım bir kuruma ve şuan güvenlik soruşturma sürecindeyim ama bir problemim var ve atandığıma sevinemiyorum bile hergün stres olmaktan cok yıprandım sorunum şu daha önceden erkek arkadaşımla aramda geçen özel şeyler görüntüler sesler bunlarda araştırılırmı yanı cep telefonu yazışmaları skyap yazışmaları falan emniyet bu bilgileri görebilir mi? Güvenlik soruşturması yönetmeliğinde ahlaki durum diye bir madde var bu yüzden soruşturmam olumsuz gelir mi fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

Yok ablacığım zaten çıkan dokümanlarda direkt mesajlar çıkar. Sesler görüntüler için uğraşılması gerekir ki bunu da yapmazlar, ahlâk durumundan kasıt daha farklı kapsamlarda. İçiniz rahat olsun :)

Ama siz yine de zina yapmayın tabii

Zira başınızı gece yastığa koyunca yalnız kalacaksınız ve tüm yaşadıklarınıza şahitsiniz (ilerde pişmanlık yaşamamanız için kardeşçe bir hatırlatmadır, yanlış anlamayın)

Bir daha asla yapmam zaten bir anlık gaflet boşluk ne denirse cok pişmanım ve şuan atandım bu konu yüzünden görevimden alırlarsa hayatım biter eminmisin karşılıklı atılan fotoğrafları göremeyeceklerine

guvenlik sorusturmasinin bunlarla ilgisi oldugunu dusunmuyorum.sonucta özel hayata giriyor yazdiginiz seyler.sistem nasil isliyor bilmiyorum ama.takip edecegim belki bende aydinlanirim..

Yok ablişlerim olmaz :)

Ya bazı kelimeler taratılıyor, onlarla ilgili konuşmalara bakılıyor en fazla. Hani öyle adamlar oturup merak ederek de okumaz. Ne belgeler, vakalar, soruşturmalar geliyordur onlara boş zamanları olsa bile bunlarla mı uğraşacaklar hey yavrum hey

guvenlik sorusturmasinin bunlarla ilgisi oldugunu dusunmuyorum.sonucta özel hayata giriyor yazdiginiz seyler.sistem nasil isliyor bilmiyorum ama.takip edecegim belki bende aydinlanirim..
Bend
Siz Nası bu kdr emin olabiliyosunuz?

Acaba sonuç ne oldu? Zimmete düştünüz mü?

Acaba sonuc ne oldu bilen var mi ya da böyle bır durumla karşılasan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…