Çocuk Hastalıkları Lütfen yardım edin bana :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

efsane_19

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
12
2
6
Ankara
Mrb hanımlar ben 22 yaşında bi anneyim tecriübesiz yani kızım şuanda 2 ay 9 günlük ve bugün kakasını yapmadığının 10 günü...bundan önce 8 gün sonra 4 günde yapmıştı şimdide 10 gün çok rahatsız değil ama ben korkuyorum bana yardım edermisiniz bebeğime yardım edemediğim için çok üzgünüm bi çare arıyorum lütfen yardım edin çıldırcam normal mi bu ?:43::43::43::43::43::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Bence bir doktora gidin uzun süreli kabızlık yetişkinlerde bile soruna neden oluyor. Hiç vakit kaybetmeden yarın bi doktora gidin

eğer sırf anne sütü alıyorsa ve sıkıntılı değilse hiç korkma.bizde yaşadık aynı sorunu .doktorumuz hep bu dönemde değişkenlik göterir diyor.gerçektende öyle bazen günde 2-3 kez yapyor bazen 7-8 günde bir.bir sitede makale okumuştum 14.gününde yapan bebek bile olur diye.önemli olan kaçıncı gün olduğu değil en önemli şey kakasının sıvımı katımı olduğu bunu sakın unutma.

Back