lütfen yardım edin bana.. çok zor durumdayım

Syms

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
1
0
16
Sivas
s.a arkadaşlar ( size başımdan geçen bir olayı anlatacağım yorumlarınızı bekliyorummm (
5. sınıfa giderken balkon demirlerinden ayaklarımı aşağı uzatmıştım tam kalkacağım derken hızla balkonun demiri rahmime battı çok acıdı yaşım küçük olduğundan çok hatırlamıyorum kan mı geldi kanadı mı anlamadımm o zamanlar bilmediğim için anneme bişey dememiştim sizce kızlığım bozulmuş mudur aklımdan çıkmıyor ya bozulduysa ben ne yaparım bi kaç kez aynayla bakmaya çalıştım ama anlamadım şu an anneme bişey diyemem beni anlamamasından korkuyorum doktora da gidemem ne olur yardım edin bana evlilik çağım geliyorrr((sizce kızlığım bozulmuş mudurrr???

Anneler bu konularda dikkatlidirler, çamaşırını yıkamak için aldığında kan olsaydı mutlaka sorgulardı. Demekki kanamamış ve bozulmamış. Kafana çok takılıyorsa bir kadın doğum uzmanına gidip kontrol edebilirsin; ama bence kadını aşağılayan bir davranıştır bu. Zaten evlendiğin kişi bekareti önemseyen biri olursa ve diyelim ki bekaretin bozuldu; deneyimin olup olmadığını davranışlarında anlar. Rahat olmalısın, senin bu güne kadar ilişkin olmamış; eşinle birlikte olduğunda kanama olsun olmasın ilk defa birlikte olduğunu anlayacaktır. İlişkilerde güven esastır zaten, rahat ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…