Lütfen yardım edin bakireyim ama hamile miyim

Elimden geldiğince yardimci olmaya calistim farkındaysaniz tekrar kullanma klavuzunu okuyarak yapiniz testi
Biliyorum teşekkür ederim bunun için kırdıysam kusura bakmayın biraz şaşkın biraz mutlu ve biraz da gerginim. Sonucun yanlış çıkma olasılığı yüksek herhalde sonuçta doğru yapmadıö ama değil mi

Her yazdığınız baştan sona kadar resmen milletle dalga geçer gibi kusura bakmayın.
Heyecanda olsa streste olsa insan direk teste idrar yapar mi ya şaka gibi istemsizce cok güldüm buna.
Hadi yaptınız diyelim o testin yanlış sonic vermesi lazim aşırı idrar damlatmaktan. Bizler fazladan 1 damla damlatinca bozuk cikan test sizin 20damla ile pozitif cikacak hic sorunsuz şekilde cok enteresan.

Kimseyle dalga geçmiyorum hanım efendi evet direkt test yaptım okumadım takdir edersiniz ki haftada 3 düzenli olarak test yapmıyorum aklıma gelmedi. Neyse ki bugün tekrar alıp yaptım. Gerçi sonuç değişmedi pozitif ama olsun en azından artık doğru mu yanlış mı olduğunu biliyorum. Buradaki hanımlara sert cevap vermemin sebebi millet aylarca uğraşıyor hamile kalamıyor demeleri. Anlıyorum, çevremde birçok insan da bu durumu yaşıyor ama bazı insanlar aylar sonra hamile kalırken bazıları ilk gece de kalıyor halkımıx bu konuda bilinçsiz. İyi akşamlar

Ze

"Zevk suyuyla hamile kalmak" nasıl bir saçmalıktır ya. Cahil olan sensin. "Hem hamileyim hem bakireyim" saçmalığına inanan bir cahil.
Birlikte olduğun kişi vajinana giriş yapar, dışarı boşalır, ama ilişki esnasında bir miktar sıvı kaçar. O zaman tamam deriz olabilir. Fakat yazdığın hikaye ile hamile kalınmaz. Boşuna kendini germe.

Ortada gebelikte varsa anlattığın gibi olmadığı gayet ortada.

Böyle bi konu eğer gerçekse benim şu an psikolojim bozuldu

Bu konu işte https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/lutfen-yardim-edin-bakireyim-ama-hamile-miyim.1113139/

Ben dedim sana benim ak dediğimi sen kara anlamışsın yine tebrik ederim bravo daha da sana asla cevap vermeyeceğim algıların müthiş derece de kapalı çünkü.
Hayır senin yorumuna bişi demedim bu böyle hamile kalmış ben de kalırsam diye düşündüm ondan korktjm o yüzden srkli soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…