Lütfen yardım edin bakireyim ama hamile miyim

Haklısınız ama sonuç olumlu olursa diye korkmuyor değilim

Olumlu olsa bile (hani diyorsunuz ya küçük de olsa ihtimal var dediler) beklemek sonucu olumsuz yapmayacak,bir de bu açıdan bakın.Tek yapacağınız evde oturup canınızı bununla sıkmak.Gidin öğrenin,içiniz rahat etsin.

Bakireyim diyorsunuz ve bacağıma boşaldı diyorsunuz eğer şu an ciddiyseniz yanlış anlattınız testin resmini paylaşın bizde bakalım belkide yanılıyorsunuzdur
Hayır yalan neden söyleyim hanım efendi size yalan söylememin ne faydası olacak bana ? Üstelik çift çizgi. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değişim zaten stresli bir durum

Hayır yalan neden söyleyim hanım efendi size yalan söylememin ne faydası olacak bana ? Üstelik çift çizgi. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değişim zaten stresli bir durum

Üzerinden baya zaman geçtikten sonra mı çıktı çift çizgi ?
Bence doktora gidin,en güvenilir sonuç o çünkü.

Ben yalan söylüyorsunuz gibi bir şeymi yazmışım göremedim de. Anlattığınız olay biraz ütopik geldi yani belki yanlış bakmışsınızdır dedim her neyse

Ben yalan söylüyorsunuz gibi bir şeymi yazmışım göremedim de. Anlattığınız olay biraz ütopik geldi yani belki yanlış bakmışsınızdır dedim her neyse
Hayır iki çizgi çıktı kesinlikle ama internetten baktım yanılma payı varmış bugün de doktor bit arkadaşımı arayıp durumu anlatmak zorunda kaldım çok zor ana imkânlı bişey özellikle yumurtalama dönemindeysen dedi ğszattedşı lan vericrm yine de

Ah ah kimseye ahlak dersi verecek değilim. Ama pişman olacağınız şeyler yapmayın.

Pişman olmak değil aniden oldu ve şaşırdım açıkçası. Ayrıca bir iki damla damlatmam gerekiyormuş ben öyle yapmadım yanlış olmuş olabilir mi
Nasıl yaptiniz? 4 damla yeterli. Zaten gosterge kismi kirmizi oluyor damlatirken o zaman damlatmayi birakiyorsun. Çizgiler beliriyor. Simdi cok aşırı damlatmadiysaniz test yanılmaz

Nasıl yaptiniz? 4 damla yeterli. Zaten gosterge kismi kirmizi oluyor damlatirken o zaman damlatmayi birakiyorsun. Çizgiler beliriyor. Simdi cok aşırı damlatmadiysaniz test yanılmaz
Direkt üstüne yaptım o an ki tedirginliğimle okumadım yani çok değil ama 4 damla da değil kesinlikle. Damla gibi düşünürsek belki 20 damla olmuştur

Direkt üstüne yaptım o an ki tedirginliğimle okumadım yani çok değil ama 4 damla da değil kesinlikle. Damla gibi düşünürsek belki 20 damla olmuştur
Peki paketten çıkan damlalığı görmediniz mi hey Allahm

Yargılamadan cevaplasanız ? Elim ayağım titrediği için ve bebek beklemediğim için şaşırdım sonuçta. Yardımcı olsanız keşke yanlış olabilir mi bu yüzden
Elimden geldiğince yardimci olmaya calistim farkındaysaniz tekrar kullanma klavuzunu okuyarak yapiniz testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…