- 26 Temmuz 2018
- 112
- 27
- 28
- 27
- Konu Sahibi civcivgunlu
-
Umarım öyledir.O spermler saniyede ölürken, bacağınızdan yüze yüze vajinanıza çıkamayacağına göre değilsiniz.
Haklısınız ama sonuç olumlu olursa diye korkmuyor değilim
Yazdığınız bu bölümü tekrar okuyun ve cevabınızı kendiniz bulun bakalım hamilemisiniz sizceerkek arkadaşımla sürtünmeli birliktelik yaşadım iç bacağıma boşaldı ama vajinama gelmedi herhalde
Test yaptım ve evet hamileyimYazdığınız bu bölümü tekrar okuyun ve cevabınızı kendiniz bulun bakalım hamilemisiniz sizce
Aldım ve sonuç evetOlumlu olsa bile (hani diyorsunuz ya küçük de olsa ihtimal var dediler) beklemek sonucu olumsuz yapmayacak,bir de bu açıdan bakın.Tek yapacağınız evde oturup canınızı bununla sıkmak.Gidin öğrenin,içiniz rahat etsin.
Bakireyim diyorsunuz ve bacağıma boşaldı diyorsunuz eğer şu an ciddiyseniz yanlış anlattınız testin resmini paylaşın bizde bakalım belkide yanılıyorsunuzdurTest yaptım ve evet hamileyim
Hayır yalan neden söyleyim hanım efendi size yalan söylememin ne faydası olacak bana ? Üstelik çift çizgi. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değişim zaten stresli bir durumBakireyim diyorsunuz ve bacağıma boşaldı diyorsunuz eğer şu an ciddiyseniz yanlış anlattınız testin resmini paylaşın bizde bakalım belkide yanılıyorsunuzdur
Hayır yalan neden söyleyim hanım efendi size yalan söylememin ne faydası olacak bana ? Üstelik çift çizgi. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değişim zaten stresli bir durum
Ben yalan söylüyorsunuz gibi bir şeymi yazmışım göremedim de. Anlattığınız olay biraz ütopik geldi yani belki yanlış bakmışsınızdır dedim her neyseHayır yalan neden söyleyim hanım efendi size yalan söylememin ne faydası olacak bana ? Üstelik çift çizgi. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değişim zaten stresli bir durum
Hayır iki çizgi çıktı kesinlikle ama internetten baktım yanılma payı varmış bugün de doktor bit arkadaşımı arayıp durumu anlatmak zorunda kaldımBen yalan söylüyorsunuz gibi bir şeymi yazmışım göremedim de. Anlattığınız olay biraz ütopik geldi yani belki yanlış bakmışsınızdır dedim her neyse
Öyle yapacağım. İdrarımı yaptım birkaç dakika sonra çift çizgi oldu yine de kan vereceğim ama belki yanlıştırÜzerinden baya zaman geçtikten sonra mı çıktı çift çizgi ?
Bence doktora gidin,en güvenilir sonuç o çünkü.
Atamam çünkü attım ama birşey soracağım pozitif ama orda bir iki damla damlatın diyormuş ben direkt üstüne idrar yaptım bence o yüzden pozitif çıktı yoksa olamaz ya çıldırıcaamTestin resmini atar mısınız?
Pişman olmak değil aniden oldu ve şaşırdım açıkçası. Ayrıca bir iki damla damlatmam gerekiyormuş ben öyle yapmadım yanlış olmuş olabilir miAh ah kimseye ahlak dersi verecek değilim. Ama pişman olacağınız şeyler yapmayın.
Nasıl yaptiniz? 4 damla yeterli. Zaten gosterge kismi kirmizi oluyor damlatirken o zaman damlatmayi birakiyorsun. Çizgiler beliriyor. Simdi cok aşırı damlatmadiysaniz test yanılmazPişman olmak değil aniden oldu ve şaşırdım açıkçası. Ayrıca bir iki damla damlatmam gerekiyormuş ben öyle yapmadım yanlış olmuş olabilir mi
Direkt üstüne yaptım o an ki tedirginliğimle okumadım yani çok değil ama 4 damla da değil kesinlikle. Damla gibi düşünürsek belki 20 damla olmuşturNasıl yaptiniz? 4 damla yeterli. Zaten gosterge kismi kirmizi oluyor damlatirken o zaman damlatmayi birakiyorsun. Çizgiler beliriyor. Simdi cok aşırı damlatmadiysaniz test yanılmaz
Peki paketten çıkan damlalığı görmediniz mi hey AllahmDirekt üstüne yaptım o an ki tedirginliğimle okumadım yani çok değil ama 4 damla da değil kesinlikle. Damla gibi düşünürsek belki 20 damla olmuştur
Yargılamadan cevaplasanız ? Elim ayağım titrediği için ve bebek beklemediğim için şaşırdım sonuçta. Yardımcı olsanız keşke yanlış olabilir mi bu yüzdenPeki paketten çıkan damlalığı görmediniz mi hey Allahm
Elimden geldiğince yardimci olmaya calistim farkındaysaniz tekrar kullanma klavuzunu okuyarak yapiniz testiYargılamadan cevaplasanız ? Elim ayağım titrediği için ve bebek beklemediğim için şaşırdım sonuçta. Yardımcı olsanız keşke yanlış olabilir mi bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?