Lütfen yardım edin anneler 😓

babaddyaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
217
89
26
Arkadaşlar bitik vaziyetteyim
Doktor sütüme ilave olarak mama takviyesi verdi ama bebeğim mama yemiyor
Meme istiyor ama sütüm de az geliyor
Yoruldum ne yapabilirim

Sütünüzü arttırmanın yöntemlerini deneseniz. Mesela soğan, badem, kuyruk yağı, bol bol su.
Bir de kilo alımı mı az? Neden mama dedi doktor

Sütünüzü arttırmanın yöntemlerini deneseniz. Mesela soğan, badem, kuyruk yağı, bol bol su.
Bir de kilo alımı mı az? Neden mama dedi doktor
3,5 aylıkken gittik 6 kiloydu ama biraz daha kilo alması lazım dedi
Göğüslerim yumuşadı zaten sanki yetmiyor gibi
Gece uykusundan çok uyanıyor artık açlıktan diye düşünüyorum

Sütümü nasıl artırayım
Fındık filan yiyorum su da içiyorum

Ama buna göre sütüm az diyemezsiniz ki. Kaç kg doğmuştu ve hastaneden çıktığınızda kaç kiloydu?
Çişi bol mu? Benim kızım da gece çok kalkar. Diş çıkarıyordur. Tam ayları. 4 ay atağı geçiriyordur. Boyu kaç?

Mama markasını degistirdiniZ mi. Ben aptamil kullanıyordum. Sma tavsiyesi vermişlerdi. Onu hiç begenemdi tekrar aptamile döndük. Süt arttırma için ir şey diyemem. Benimki de hiç artmadı.

Arkadaşlar bitik vaziyetteyim
Doktor sütüme ilave olarak mama takviyesi verdi ama bebeğim mama yemiyor
Meme istiyor ama sütüm de az geliyor
Yoruldum ne yapabilirim
Eds yontemini deneyin. Emzirme destek sistemi . Sondanin bir ucu biberonda diğer ucu memeye yapışık hem meme emiyor hemde bibrondaki sütü. Olmadı silikon uçlu alıştırma bardakları var onunlada verebilirsiniz . Emzirme sonrası sağım yaparak sütünüzü arttırabilirsiniz.

Göğüslerinizin yumuşak olması sütün yetersiz olduğu anlamına gelmiyor, öncelikle sütünüze güvenip takviye besin almanız lazım, inanmadan arttıramazsınız, ayrıca 3.5 aylık bebek için 6 kg az diye birşey yok, doğum kilosu ne kadardı, bunun dışında psikolojik olarak kendinizi rapatlatıp içtiğimiz su oranını arttırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…