• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin aglıyorum kistim oldugunu ögrendim

geçmiş olsun cnm bendede vardı ilaçla tedavi oldum dogum kontrol hapıydı sanırsam minicik bişiydi zaten kontole gitim 1ayda bitti ertesi ay rahim temiz oldugundan kızıma hamiş kalmıştımm 3.5 cmdi benimki öyle hatırlıyom

geçmiş olsun cnm bendede vardı ilaçla tedavi oldum dogum kontrol hapıydı sanırsam minicik bişiydi zaten kontole gitim 1ayda bitti ertesi ay rahim temiz oldugundan kızıma hamiş kalmıştımm 3.5 cmdi benimki öyle hatırlıyom

allah bagışlasın allah olmayanlarada versin..sizin bu söyledikleriniz bana moral oluyo çok teşekkür ederim..siz bir aymı kullandınız ilacı??

allah bagışlasın allah olmayanlarada versin..sizin bu söyledikleriniz bana moral oluyo çok teşekkür ederim..siz bir aymı kullandınız ilacı??
evet cnm hatta ben ilaç kullanma yönünden okadar tembelimki birgün içitiysem diger gün unuttum toplam 7gün içtiysem kardır ve usgde bakıldı kist bitmişti ardından 2ay daha adet olmadım korktum tekrarladımı die kan testi yaptırdım 2kere negatifti ama idrar 4testte pozitifti megersem kist bitimine ilişki olmuş gebe kalmışım ve geç döllenme olmuş 1aylık gebeydim darısı istiyenlere şuan 11aylık kızım var

evet cnm hatta ben ilaç kullanma yönünden okadar tembelimki birgün içitiysem diger gün unuttum toplam 7gün içtiysem kardır ve usgde bakıldı kist bitmişti ardından 2ay daha adet olmadım korktum tekrarladımı die kan testi yaptırdım 2kere negatifti ama idrar 4testte pozitifti megersem kist bitimine ilişki olmuş gebe kalmışım ve geç döllenme olmuş 1aylık gebeydim darısı istiyenlere şuan 11aylık kızım var

cnm ben anlamadım sen ilacı kullanırkenmi hamile kaldın yoksa bittikten sonramı?? yani kist temizlendikten sonramı kaaldın

arkadaşlar çok teşekkür ederim.doktor bana aslında ilaca bile gerek yok ama pskolojikman seni rahatlmatmak için veriorum ilacı demişti bu hamile kalmana engel bişe degil dedi aynen sizinde sölediginiz gibi yumurta çatlamamış kist oluşmuş korkulacak bişe yok dedi hatta güldü bana bide ilk kez kontrole gidiodum :1:

bakalım artık bidahaki sefer gittigimde ne dicek biranönce bebegimi kucaggıma almak istiyorumumarım kaybolmuştur kist..

çok çok geçmiş olsun :)))kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhabaaaa...

doktora gittimm kistimm kaybolmuşşşşş çokk mutluu oldummmm..ilaçla birlikte soğan
kürünü çok düzenli içtim sanırım oda işe yaradı..allahın izniyle inşallah artık bebişm olurrr

Back