mrb arkadaşlar.8 aylık evliyim.4 aydır bebek istioduk fakat olmadı daha sonra kontrol için doktora gidelim dedik.sag ovalde 4,5 cm kistim oldugunu ögrendim tabi şok oldum doktor endişe edilecek bişe olmadıgını ve hamile kalabilmem için bi engel olmadıgını söyledi tabi çıkışta ben çok agladım eşim sakinleşitrdi.mafoldumben.dogum kontrol hapı ginerayı verdi erimesi için bunu kullan ve adetinin 3 veya 4. günü gel dedi.şimdi ilacı kullanıyorum açok şükürki ilacın bi yan etkisi olmadı ama hala çok üzülüyorum.bana yardımcı olurmusunuz lütfen bilgilendirirmisiniz.
kimse yokmuuu
ca 125 miydi neydi o testle öğreniliyor
evet testin adı CA 125 di bana yapıldı ve malesef yüksek çıktı ama iyi bir doktor çikolata kistinit est yapmadan bile anlayabiliyor...
ya arkadaşlar bişe soracam bana doktor çikolata kisti filan demedi ne çeşit bi kist oldugunu nerden
anlıyosunuz?
ooo ne var bunda üzülecek.. sıkmayın canınızı Allah daha büyük dert vermesin.kist dediğin nedir ki,çatlayamamış ve içine su toplayarak büyümüş yumurta...olmayan kadın varmıdır acaba..
bende de çıktı solda 5.5 cm sağda da 5 cm ilaç bile başlamadı doktur 1 ay sonra kontrole gel duruma göre bakarız dedi. gittiğimde 2 cm ye düşmüşler.doktorum bunun normal şeyler olduğunu bazı bönyelerin sık yaptığını ve bendede sürekli olabileceğini söyledi.zamanla kayboluyo Allahın izniyle.
çikolata kisti olsaydı doktorun söylerdi bende.çikolata kisti ultrasonda minik minik bi sürü gözüküyo.bizimki yani over kisti balon gibi gözüküyo tek parça...tamam
ayrıca stres yapma stres kistin dostu...onu sevindirmekaydirigubbakcemile5
mrb arkadaşlar.8 aylık evliyim.4 aydır bebek istioduk fakat olmadı daha sonra kontrol için doktora gidelim dedik.sag ovalde 4,5 cm kistim oldugunu ögrendim tabi şok oldum doktor endişe edilecek bişe olmadıgını ve hamile kalabilmem için bi engel olmadıgını söyledi tabi çıkışta ben çok agladım eşim sakinleşitrdi.mafoldumben.dogum kontrol hapı ginerayı verdi erimesi için bunu kullan ve adetinin 3 veya 4. günü gel dedi.şimdi ilacı kullanıyorum açok şükürki ilacın bi yan etkisi olmadı ama hala çok üzülüyorum.bana yardımcı olurmusunuz lütfen bilgilendirirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?