lütfen yardım edin adet olamadım... :(

benbirkelebegim

in love :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
109
14
298
İstanbul
kızlar adet olamıyorum karın ağrım var ama olamıyorum bugün 36. gün bu normal mi neden olabilir sizce.. adet söktürücü bitkiler önerebilir misiniz ağrıya rağmen olamıyorum doktora gitmedim henüz. duygusallaştım tatlı krizim de var hani ayaklarım falan üşüyor bütün belirtiler var ama yok yook yok. deneyebileceklerim neler kekik çayı falan duydum bunları nasıl hazırlıyoruz bana yardım edin

Son düzenleme:
canım en yakın arkadşım korunurken adet sancısından ölüyorum diye adet söktürücü iğne yaptırmak için doktora gitti ve hamile olduğunu öğrendi kız hala inanaamıyor ama bebeği kocaman oldu düşünmüyordu hiç erken diyordu ve adet belirtileri yaıyordu bence adet söktürücü falan alma git bir test yap bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun ..

Son düzenleme:
bence de ilk önce gebelik testi yaptır negatif çıkarsa soğanı bir miktar suda kaynatıp suyu iç çok faydası oluyo

hamile olma ihtimalim milyonda bir bunu biliyorum hamile kalmam için bi neden yok o kadarını söyleyebilirim daha açık söylesem belki ayıp olacak tam anlatamayabilirim bilmiyorum ama yeni evliyiz yine de bitki karışımlarını denemek istiyorum :44:

ilk önce test yapmadan hiç birşey içmeyin..
çünkü bitkisel çayların düşük yaptırma riski vardır ...

kesinlikle katılıyorum. ne ilaç ne bitkisel bişey test yapmadan yada yaptırmadan içmeyin.
bebek varsa ona zarar verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…