Lütfen yardım edin acil nolur korkuyorum

neslihan yarar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
1
0
1
33
1 aylık evliyim son zamanlarda aşırı sinirliydim hergün kocamla kavga ediyordum kötü rüyalar görüyordum sonra hocaya gitmeye karar verdik üzerimde büyük bi nazar hemde büyü yapılmıs dedi. Beni okuması için eşime sureler verdi 41 gün banada verdi bugn ama eşim okudu beni ben regl olduğum için okuyamadım. Az önce rüyamda aynı yatağımda uyuyordm siyah ceketli birisi öyle gülüyordu bana abuk subuk hareketler yaptırıyordu bende sen şeytansın benimle uğraşma dedim hemen delirdi. Sonra rüyamda uyandım kocama beni korkuttular demeye kalmadan bi tane yüzü çirkin saçları dolaşık bi şeytan kılığında kadın belirdi eşimle duaları nas suresini okumaya basladık hemen o şeytan bak karını kontrol altına alıyorm deyip ses kalnlığımı değiştirdi ondan sonra eşimi susturdu benimde üstüme atladı ağzınla burnunu yer değiştircem diye sıkıştırıyordu nas suresini okurken uyandım yardım edin çok korkuyorm

Allah sifa versin. Bence hemen bir psikiyatri randevusu alin. Acilen doktora gidin. Size iyi geliyorsa dua etmeye devam edin ama doktoru aksatmayin. Hocadan onemlisi doktor. Siz zaten biliyorsunuz sureleri okumayi. Hoca dediginiz adam asla sizden fazlasini bilmiyor. Fazlasini bilen psikiyatrist. Lutfen hemen gidin.

Psikiyatri ye gitmeniz lazım gece daha rahat uyumaniz için ilaç verebilir..birde Kuran okuyun evde sürekli yada YouTube dan açın sesli şekilde Kuran dinleyin sirkeli su ile kapı pencere silin hem içiniz rahat eder hem kafanız dağılır belki biraz..son olarak zihninizde sürekli böyle in cin düşünürseniz iyilesemezsiniz kendini meşgul edecek şeyler bul bi kac haftalığına ailenin yanına git ortam değiştir iyi gelir biraz

sizin işiniz doktorluk hocalık değil. inancınıza göre tamam hocaya da gidin ama mutlaka bir doktora da görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…