- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 299
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Selam arkadaşlar sürekli konu açtığım için belki beni biliyosunuzdur 2 gebeliğim oldu 2 si de kalp atışı olmadığı için sonlandı ilk hamileliğimde 80 kg idim sonra dusuklerden sonra çok saldım. Bir baktım ki 90 olmuşum moralim çok bozuldu bazı doktorlar da bu kiloda hamile kalmayın, çok tehlikeli işte şeker çıkıyor tansiyon çıkıyor dediler ben daha da korktum ya bende istiyorum zayıf hamile kalmayı ama çok ertelendi bide kilo verme süreci çok uzun sürüyor eşim de çok istiyo çocuğumuz olsun bende çok istiyorum ama çokta korkuyorum aslında diyetisyen ile ilerleyip en fazla 6-7 kilo almayı hedeflemiştim ya doktorlar öyle diyo ama benim bir arkadasim işte 5. Ayında 82 kg zaten 9. Ayında 90 ı geçer baya hiç dikkat etmiyor çok şükür bı sorunu da yok. Ben kontrollü davranacagim inşallah 9 ay boyunca diyetisyenle ilerleyip kilo almamaya çalışacağım. Benim gibi olup hamile kalan var mı bu kilolarda olup nasıl ilerledi kaç kilo aldınız gerçekten çok mu zorlanırım tansiyon şeker ne durumda lütfen yardımcı olun çok korkuyorum