Çocuk Hastalıkları Lütfen yardım edin 2 yaşında kızım çok dalıyor epilepsi olabilir mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Muhakkak videoya çekin. Komşu kızım 6 yaşında ve gözleri çok dalınca annesi videoya alıyor
Sonra göz devirmeler başlamış. Doktora gittiğinde ilk videoyu çektiğinizde neden gelmediniz diye kızmış doktor. İnşallah sıkıntı yoktur ama varsa da şükür ilaçla çok rahat hayat sürer inşallah
İnşallah Şuan sadece dalma oluyor

Allah şifa versin tüm yavrularımıza inşallah peki gelişiminde öğreniminde yada günlük hayatta engel oluyor mu kuzeninize benm kızım Şuan 2 yaşında başı ağrıyor mu bilmiyorum hala emziriyorum ama geceleri 2 3 saate bir uyanıyor
Hayır kuzenimin gelişiminde, günlük hayatında hiçbir farklılık yok bizden., gayet normal. Ama bir arkadaşımın kızı var 12 yaşında şuan, onda ağır epilepsi vardı ve disleksi gelişti aynı zamanda, o mesela öğrenim güçlüğü yaşıyor, tam okuyamıyor şuan, yaşıtlarına göre daha bebeksi. Ama disleksinin epilepsi ile ilgisi var mı bilmiyorum, doktora danışırsınız.

Back