• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Lütfen yardım eder misiniz ??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ipek89

ergünümm:)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
19
0
36
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar bebeğim olcak bnm çok saçma gelcek belki ama lütfen yardım edin Allah rızası için çok kafama takıldı.bebek yeni doğduğunda çok küçük oluyo ya kucağımıza alıp gazını çıkartıyoruz ya omza yaslanıyo işte o zaman ağzı burnu kapanırsa nefes alamassa onu nasıl görücez çok kafama takıldı :( ya çok saçma gelicek biliyorum ama benim bu konuda endişelerim war kafama takıldı nolur yardımcı olursanız Allah razı olsun sizden...

rahat ol bebek zaten reflex olarak basini kaldirir
ama cok korkuyorsan bebegi dizlerinin ustune yuzustu yatir yada duz bir yere sirtini sivazla

kucagına aldıgın zaman anlarsın canım
tatlı endişeler bunlar
zamanla hepsi geçiyor

zaten kafasını sağa ya da sola çevirir merak etme,ayrıca annelik öyle bir güdü ki,zarar vermen neredeyse imkansız,hayırlı doğumlar :))

Back