Lütfen yardım eder misiniz ??

ipek89

ergünümm:)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
19
0
36
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar bebeğim olcak bnm çok saçma gelcek belki ama lütfen yardım edin Allah rızası için çok kafama takıldı.bebek yeni doğduğunda çok küçük oluyo ya kucağımıza alıp gazını çıkartıyoruz ya omza yaslanıyo işte o zaman ağzı burnu kapanırsa nefes alamassa onu nasıl görücez çok kafama takıldı ya çok saçma gelicek biliyorum ama benim bu konuda endişelerim war kafama takıldı nolur yardımcı olursanız Allah razı olsun sizden...

bebekler ağzını rahat bırakır tamamen kapatmazlar ağızlarını zaten o zaman rahatsızlık duyacağı için açar kusarkende böyledir

aynada bakarsın canım ağzı burnu açık mı diye,eşine sorarsın
takma kafana hiç inan bu sorun bile değil

Omuz kısmı zaten meme gibi yumuşakça olmadığından öyle sıfır bir temas olmuyor, hem bebeğin çenesi de yerini buluyor hemen orda :) Ayrıca dua edelim uyusun da tek tedirginliğin bu olsun :))) Sağlıklı doğumlar diliyorum....

bebekler bazılarının söylediği gibi hiçbir şey yapamaz durumda değildirler merak etme cnm.öyle bir sıkıntın olmaz.hem o minicik de olsa sıkıntılı durumlarla baş edebilirler.sen tedbirini al gerisini ona bırak sağlıklı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…