• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım eder misiniz

201630034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
8
0
1
23
Merhaba yaklaşık 3 hafta önce cinsel ilişkim oldu ondan sonra tam gününde regl oldum bitiminden 10 gün sonra günde 1 ya da 2 kere hafif pembe bazen de kahverengi akıntım oluyor yaklaşık 1 haftadır böyle hamile olma ihtimalim var mı?

Merhaba yaklaşık 3 hafta önce cinsel ilişkim oldu ondan sonra tam gününde regl oldum bitiminden 10 gün sonra günde 1 ya da 2 kere hafif pembe bazen de kahverengi akıntım oluyor yaklaşık 1 haftadır böyle hamile olma ihtimalim var mı?
Bugün de regl kanaması gibi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece lavaboya girdiğimde oluyor sebebi nedir bilen var mı????

Bugün de regl kanaması gibi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece lavaboya girdiğimde oluyor sebebi nedir bilen var mı????
Hanımefendi test yaptınız mı?burdan anlamak çok zor herkesin bedeni çok farklı ara kanama kistte olabilir gebelikte bunun için evde bir test yapmalısınız yada direk kan verin gerekirse de muayene olun 🤷🏻‍♀️

Back