• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardim eder misiniz?

EsilaPoyraz47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
3
0
1
25
Merhaba kızlar 20 yaşındayım bekarım 7 ocakta açık kahverengi akintim basladi 12 ocakta adet olmuştum fakat diğer adetlerime göre daha fazlaydı.7 gün sürdü bitti 1 hafta sonra koyu kahverengi ara kanamam başladı hemen doktora gittim ultrasonla bakti sorun yok dedi yumurtalıklarin temiz kistin falan yok şimdilik hormon testi falan da gerekmiyor dedi.Ama 1 ay sürdü bu kahverengi kanamalar kahverengi varken o ay adet olmadım temizlendikten 15 gün sonra 12 martta adet oldum bu adette fazlaydı ve pihtili bugün adetin 7.günü fakat galiba bu da uzicak gibi hocam bi sorun yoksa acaba neyden kaynaklanıyor olabilir çok kafaya takıyorum çok üzülüyorum ilerde çocuğum olmicak diye lütfen bana yardımcı olur musunuz. Acaba hormon dengesizligi olabilir mi?

Hormom testine gerek görmemesi ilginç olmuş. Bence yapılmalı. :dua:

Bence gerekiyordu ama yumurtalıklar falan temiz dedi suanlik hormon testinede gerek yok off çok korkuyorum kafayı yemek üzereyim

Back