Lütfen yardım eder misiniz??🙏🏼

Kuzukulagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
62
49
38
İyi akşamlar dilerim öncelikle ben de anne olmak istiyorum ama dikkat etmem gereken şeyler, yapmam gereken şeyler, gebe kalmayı kolaylaştıran/zorlaştıran şeyler konusunda sorabileceğim ne yazık ki ailemden kimse yok arkadaşlarıma soramiyorum çocuk istiyor da olmuyor diyip acımasınlar diye ben biraz araştırdım ama bana destek olursanız çok dua ederim

Genel bı vitaminlerine baktiraeak başla bence çünkü bebisle herşeyi paylaşacağım için depoların hızlı bosalacaktir, vitamin almaya başla muhtemelen folik asitte başla derler, vitaminlerle birlikte güzel beslen sigara kullanıyorsan azalt yürüyüş yap, gebelikte düşünme odaklanma rahat ol, çalışmaya daha yeni baslayacaksin kafan rahat olsun stresten gecikiyor olmuyor çünkü, bol su iç su cokk onemli gebelikte surekli enfeksiyon olmaman icin, ben bunları yaptım aklıma başka birşey gelmedi hayırlısıyla olur inşallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun peki bir şey sorabilir miyim biri regl bittikten sonra iki günde bir ilişki önermişti ama buraya yazan bı başka kadın da yumurtlama gününe olmasa daha iyi olur demişti... Ben o düzeni de bilmiyorum da yumurta catladiktan sonra da bir anlamı yok değil mi yani regl yaklaştıkça ihtimal azalıyor diye duymustum

Yumurtlama döneminde olacak zaten yumurta olmadan nasıl döllenme olacak değişik bı fikirmis oda, bı uygulama indirebilirsin yoksa eğer, adet takıbi için, orada olası yumurtlama tarihleri yazıyor zaten, o süreçte iki günde bı yeterli, sperm 72saate kadar canlı kalıyor, adet yaklastikca oran azaliyor, zorlamayın kendinizi akışına bırakın olur inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah bir dahaki konuyu hamileyim öneriniz var mı diye yazarım Allah razı olsun soracak kimsem yoktu mesajlarınızı gözlerim dolarak okudum Allah karşınıza hep iyi insanlar çıkarsın teşekkür ederim

Aminn, İnşallah olur merak etme bizim de ilk denemede 5-6ay sonra olmustu ilk seferde olursa ne güzel olmazsa panikleme anında olacak diye birşey yok stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…