• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım!!! (çatlaklar için doğum sonrası tedavi)

maveraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
6
0
36
Ankara
:5: 32 haftalık hamileyim, sürekli badem yağı, bebek yağı kullanmama rağmen çok fazla çatlak oluştu vücudumda, doğum sonrası için bir krem yada bitkisel tedavi için önerisi olan var mı?:2:

Şundan eminim ki bu çatlakalar olcaksa oluyo,ne sürersen sür.Ama arkadaşım bunca şeye rağmen çatladıysan sürmeye devam etki daha beter olma ki sonrasında çabuk tedavi olasın.Sen sabah akşam güzelce yağlan.Ben doğum sonrasında renuee diye bi krem kullanıyorum gerçekten etkili.2. tüpe geçtim sonuç pozitif.9 haftada etki ediyor ben daha 4 ü bitirdim.

Şundan eminim ki bu çatlakalar olcaksa oluyo,ne sürersen sür.Ama arkadaşım bunca şeye rağmen çatladıysan sürmeye devam etki daha beter olma ki sonrasında çabuk tedavi olasın.Sen sabah akşam güzelce yağlan.Ben doğum sonrasında renuee diye bi krem kullanıyorum gerçekten etkili.2. tüpe geçtim sonuç pozitif.9 haftada etki ediyor ben daha 4 ü bitirdim.

mrh bende aynı sorunu yaşıyorum malesef:( netten baktım 2krem 99lıra siz nerden nekadara aldını acaba bıde 9.haftaya kadar kaç tup kullanılır...

Kesinlikle dermarolleri kullanin,
benim ergenlikten kalma catlaklarim vardi bacaklarimda,
en kucuk igneli dermarolleri kullandim ve gozle gorulur bir sekilde azaldi,
ve bu catlaklar 8 yillik felandir.
1,5 mmlik tavsiye ederim..

benimde doğum çatlaklarım oluştu, bir arkadaşımın tavsiyesi ile muslu medine diye bir çatlak giderici yağ kullandım,sonuçları tahmin ettiğimden daha etkili oldu. fiyatıda çok uygun 15 tl ve internetten sipariş verebiliyorsunuz denemenizi tavsiye ederim.

doğum çatları cok cok fazla etkılı olurmu sızce ..?

Benim catlaklarim 8 yillikti, dokundugumda hissedebiliyordum, simdi dokundugumda cok daha purussuz oldu kalcalarim.
Bence mutlaka deneyen.. Hatta bir kac gun surekli televizyonda reklamlara cikan lazer yaptiran bir sirket,
artik yuzde ve ciltte bu uygulamayi yapmaya baslamis diye afisleri asiliydi,
isterseniz bunun resmini bile cekebilirim. Eger bu uygulamada gozle gorulur fayda saglanmasaydi kesinlikle yapmazlardi.

benimde doğum çatlaklarım oluştu, bir arkadaşımın tavsiyesi ile muslu medine diye bir çatlak giderici yağ kullandım,sonuçları tahmin ettiğimden daha etkili oldu. fiyatıda çok uygun 15 tl ve internetten sipariş verebiliyorsunuz denemenizi tavsiye ederim.

hemen denıcem cook tşk ederım:46:

Back