Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfen yardım!!! (çatlaklar için doğum sonrası tedavi)
32 haftalık hamileyim, sürekli badem yağı, bebek yağı kullanmama rağmen çok fazla çatlak oluştu vücudumda, doğum sonrası için bir krem yada bitkisel tedavi için önerisi olan var mı?:2:
Şundan eminim ki bu çatlakalar olcaksa oluyo,ne sürersen sür.Ama arkadaşım bunca şeye rağmen çatladıysan sürmeye devam etki daha beter olma ki sonrasında çabuk tedavi olasın.Sen sabah akşam güzelce yağlan.Ben doğum sonrasında renuee diye bi krem kullanıyorum gerçekten etkili.2. tüpe geçtim sonuç pozitif.9 haftada etki ediyor ben daha 4 ü bitirdim.
Şundan eminim ki bu çatlakalar olcaksa oluyo,ne sürersen sür.Ama arkadaşım bunca şeye rağmen çatladıysan sürmeye devam etki daha beter olma ki sonrasında çabuk tedavi olasın.Sen sabah akşam güzelce yağlan.Ben doğum sonrasında renuee diye bi krem kullanıyorum gerçekten etkili.2. tüpe geçtim sonuç pozitif.9 haftada etki ediyor ben daha 4 ü bitirdim.
Kesinlikle dermarolleri kullanin,
benim ergenlikten kalma catlaklarim vardi bacaklarimda,
en kucuk igneli dermarolleri kullandim ve gozle gorulur bir sekilde azaldi,
ve bu catlaklar 8 yillik felandir.
1,5 mmlik tavsiye ederim..
Kesinlikle dermarolleri kullanin,
benim ergenlikten kalma catlaklarim vardi bacaklarimda,
en kucuk igneli dermarolleri kullandim ve gozle gorulur bir sekilde azaldi,
ve bu catlaklar 8 yillik felandir.
1,5 mmlik tavsiye ederim..
benimde doğum çatlaklarım oluştu, bir arkadaşımın tavsiyesi ile muslu medine diye bir çatlak giderici yağ kullandım,sonuçları tahmin ettiğimden daha etkili oldu. fiyatıda çok uygun 15 tl ve internetten sipariş verebiliyorsunuz denemenizi tavsiye ederim.
Benim catlaklarim 8 yillikti, dokundugumda hissedebiliyordum, simdi dokundugumda cok daha purussuz oldu kalcalarim.
Bence mutlaka deneyen.. Hatta bir kac gun surekli televizyonda reklamlara cikan lazer yaptiran bir sirket,
artik yuzde ve ciltte bu uygulamayi yapmaya baslamis diye afisleri asiliydi,
isterseniz bunun resmini bile cekebilirim. Eger bu uygulamada gozle gorulur fayda saglanmasaydi kesinlikle yapmazlardi.
benimde doğum çatlaklarım oluştu, bir arkadaşımın tavsiyesi ile muslu medine diye bir çatlak giderici yağ kullandım,sonuçları tahmin ettiğimden daha etkili oldu. fiyatıda çok uygun 15 tl ve internetten sipariş verebiliyorsunuz denemenizi tavsiye ederim.