Bebbeğim 4 aylik geceleri emmek icin saat basi kalkıyor bazen daha kisa sürede. Sezaryenden bir gun sonra bel fitigim patladı ameliyatt oldum gecceleri hiç dinlenemiyorum sürekli yatır kaldır bazen bi satte 2 kez uyaynuyor sabah uykularında sürekli emmek istemiyor durabiliyor ama gece böyle
Gece kaçta yatıyor?
Ben 8de emzirerek yatırıyordum. Sonrasında gece uyanmasın diye uyuduktan sonra süt sağıp 11 gibi uykudayken biberonla emeceğinden daha fazla miktarda süt içirirdim. Gece uyanıp uyanıp uykulu emdiğinde 50-60 ancak çekiyorsa biberonla 150yi bitirtebiliyordum gibi.
Yani doğru bir yöntem mi bilmiyorum. Biberona bulaşmak ister misiniz bilmiyorum. Ama bizde işe yaramıştı. Benim de o dönem iltihaplı romatizmam yüzünden gece yatakta sağa sola bile dönmem imkansız gibiydi. Eşim kaldırıp memeye koyuyordu resmen. O yüzden anlıyorum.
Canım sütün yetmiyor olabilirmi? Saat basi uyuyunca kalkmasi normal degil bence bi sütünü takip et bide bebeginin yatagi alcaksa park yatak alip onu dene cok rahat edersin hem altinida orda alirsin cok isine yarar senin sagligin icin
Bebbeğim 4 aylik geceleri emmek icin saat basi kalkıyor bazen daha kisa sürede. Sezaryenden bir gun sonra bel fitigim patladı ameliyatt oldum gecceleri hiç dinlenemiyorum sürekli yatır kaldır bazen bi satte 2 kez uyaynuyor sabah uykularında sürekli emmek istemiyor durabiliyor ama gece böyle