Bebek Beslenmesi lütfen yardım anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ugurberen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
28
15
3
37
Benim 16 aylık bir kızım var boyu iyi kilosu iyi aylık kontrollerinde herşey yolundaydı ama bugün doktorumuz kalsiyum eksikliği var dedi ne yapmam lazım emziriyorum yoğurdumu kendim mayalıyorum inek sütünden paket sütle yapmıyorum böyle bir sorunla karşılaşan var mı internette araştırdım baya panik oldum ilk bebeğim tecrübesiz bir anneyim yardımcı olursanız çok sevinirim...

Canım öncelikle telaş etme.
Taze kaşar-yumurta (özellikle beyazı) -dere otu kalsiyum deposudur.

Sabahları 1 tam yumurta 2.yumartanın beyazı nı çırp içine kaşar rendeleyip biraz dereotu kıyıp omlet yapabilirisn mesela.

Ayrıca brokoli -koyu yeşil yapraklı sebzeler.
Elbette süt - yoğurt.

Bunları tüketmeye başladıkdan sonra hem günlük kalsiyum ihtiyacını karşılar hemde depolarsınız.
Kaşarı bol bol kullanın.
Köftenin üstüne,yumurtanın içinde vs.

Geçmişler olsun.

Çok teşekkür ederim... inanın okadar panik oldum ki dün gece oturup ağladım internette öyle şeyler yazıyorki baya panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…