• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardıım :(

alomelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
26
0
86
Ankara
1 senedir yüzümde lazer epilasyona gidiyorum geçen gün seansıma gittiğimde yüzümde çok sivilce olduğunu ve bu şekilde yapılırsa sivilcede artış olabileceğini söylediler bende doktora gittim ve 6 ay zoretanin sivilce hapı tedavisine başladım yanlız bu tedavi içerisinde ve sonraki 3 ay kesinlikle epilasyon yapılamayacığını söylediler ben şimdi yüzümdeki tüyleri nasıl alıcam :( cildiye doktoru jiletle yada makasla alabileceğimi bilinenin aksine kılları kalınlaştırmayıp çoğaltmayacağını söyledi ama ben rahat değilim bu konuda zaten esmerim ve kıl köklerim çok yoğun ne yapıcam ben ?:14:

sakın jilet kullanma bende gittim lazere ama hiç sivilce derdim olmadı kullandıkları makineleri arastırmıs mıydın bazı makineler lekelenmelere yabnıklara yol açıyo makasla tuylerini kes jilete vurup coğaltmaktansa kesmen daha mantıklı...

sakın jilet yapma kesmede bence. bende uzun süre lazere gittim. daha sonra atandığım yerde yaptıracak yer bulamadığım için ara ara o yöntemi kullandım. biliyorsun bir kere lazer başlayınca diğer yöntemler artışa sebep oluyor. bana da jilet bişi yapmaz dediler ama neredeyse eski haline geliyordu. lazere devam ederek kurtardım biraz..

Hap kullanirken lazere girebilirsin..o doktorda var bir anormallik jilet vurulur mu akil var mantik var.lazer sivilce yapmaz muhtemelen cakma bir cihazdir.bakirkoyde bir omur guzellik salonu var orda alex var tek atis yapiyor ve istanbulda orjinal diyot kullanan tek yer.seda hanim size fiyat konusundada yardimci olacaktir.ayni zamanda diyota giren kisi killarina jilet vurdurmaz cunku o cihaz ince killari gorsun diye tasarlanmistir kalinlastirmanin mantigi yok.eger bir guzellik salonu jilet vurduruyorsa ordan hayir beklemeyin.yuz bolgeniz konusunda seda hanim yardimci olacaktir..

Back