- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- 53
- Konu Sahibi SabihaGokcen
-
ya süpersin. ne güzel bir cevap olmuş.yayınlanan ösym kılavuzunu oturup incelesene neresi kaç puanla hangi sıralamayla alıyo
gerçekten onu da biz mi yapalım anlamadımya süpersin. ne güzel bir cevap olmuş.
gerçekten birileri kılavuzu inceleyip nereleri tuttuğunu bulup , liste halinde sunmasını bekliyor sanırım
4 senelik kazandım manasında sözelden sıralamam 74.1535Anlamadım kazandım derken ne demek istediğinizi.
741bin olan sözel sıralamanız mı?
4 senelik bölüm kazanamazsınız şu an çünkü tercih yapıp tercih sonucunuzla yerleşmiş olmanız gerekiyor. O yüzden sordum.4 senelik kazandım manasında sözelden sıralamam 74.1535
AnladımÜzgünüm tatlım ama biraz zor
Anladım teşekkürler ÖSYM kılavuzu diye mi aratmak gerekiyor googlede oraya mi bakmaliyim4 senelik bölüm kazanamazsınız şu an çünkü tercih yapıp tercih sonucunuzla yerleşmiş olmanız gerekiyor. O yüzden sordum.
Kazanmak ile sıralamanın yetmesi farklı şeyler.
74k ise tekrar bakmak gerek. Ben 740k olarak okudum sanırım yanlış okudum.
İnternetten bir tercih robotu açın sıralamanızdan 10 bin düşük, 10 bin yüksek sıralamalı olan yerleri liste edin. Robot zaten max min sıralama sorar size.
Benim girdiğim zamanla şu an çok farklı mantık aynıdır ama diye düşünüyorum.
Benim sayfa sayfa notum vardı. Şurası şu kadar, burası bu kadar, şu kadar kayma olabilir vs gibi. Çünkü tercihinizi nokta atışı yapmalısınız. Önce sakin kafayla bir kılavuzu inceleyin. Notlar alın. Sonra üzerlerine tek tek araştırma yaparsınız.
Anladım teşekkürler ÖSYM kılavuzu diye mi aratmak gerekiyor googlede oraya mi bakmaliyim
var ama en güncel yayınlanan bi kılavuz var ösym'nin sitesinde ön fikir edinme için ,onu açtık bakıyoruz.bir iki güne yine güncellenip yayınlanacak bu senenin verilerine göre.gizemliasli yökatlas vardı eskiden hala var mı?
Kafam durdu ne yapmam gerektiğini bilmiyoeumTutar bence dedikleri gibi kilavuza bakmak lazim hangi bolumler tutuyor
Neden bilmiyorsunuz? Sınava girmekle bitmiyir. Sürece neden bu kadar uzaksınız? Rehber öğretmeniniz varsa okuldan ona danışınKafam durdu ne yapmam gerektiğini bilmiyoeum
Herkesin geçtiği yollar bildiği şeyler farklıdır malesef hiç tercih yapmadım dolayısıyla bilmiyorum tecrübem yok etrafımda bana ogretende olmadı rehber hocama girip danisacagim evetNeden bilmiyorsunuz? Sınava girmekle bitmiyir. Sürece neden bu kadar uzaksınız? Rehber öğretmeniniz varsa okuldan ona danışın
Yeni tercih listesini beklemeli miyim yoksa şimdiden bakmalimiyim4 senelik bölüm kazanamazsınız şu an çünkü tercih yapıp tercih sonucunuzla yerleşmiş olmanız gerekiyor. O yüzden sordum.
Kazanmak ile sıralamanın yetmesi farklı şeyler.
74k ise tekrar bakmak gerek. Ben 740k olarak okudum sanırım yanlış okudum.
İnternetten bir tercih robotu açın sıralamanızdan 10 bin düşük, 10 bin yüksek sıralamalı olan yerleri liste edin. Robot zaten max min sıralama sorar size.
Benim girdiğim zamanla şu an çok farklı mantık aynıdır ama diye düşünüyorum.
Benim sayfa sayfa notum vardı. Şurası şu kadar, burası bu kadar, şu kadar kayma olabilir vs gibi. Çünkü tercihinizi nokta atışı yapmalısınız. Önce sakin kafayla bir kılavuzu inceleyin. Notlar alın. Sonra üzerlerine tek tek araştırma yaparsınız.
Sözelci her yerde kendini nasıl belli ediyor :)74.1535
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?