• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yanıtlarmısınız

nuurr51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 haftalık gebeyim hamile olduğumu neredeyse yeni öğrendim ve hiç belirtim yoktu gecikme sebebiyle 1 kutu tarlusal içtim yakın zamanda ve migrenim olduğu için çok fazla dikloron kullandım sorun olmuşmudur 2 hafta sonra 2li testim var sorun oluştuysa orda belli olurmu

10 haftalık gebeyim hamile olduğumu neredeyse yeni öğrendim ve hiç belirtim yoktu gecikme sebebiyle 1 kutu tarlusal içtim yakın zamanda ve migrenim olduğu için çok fazla dikloron kullandım sorun olmuşmudur 2 hafta sonra 2li testim var sorun oluştuysa orda belli olurmu
Gecikme em varsa ve Bi birliktelik yaşadıysan neden bilinçsizce ilaç kullandın ki? Umarın bir sorun olmaz varsa da belki çıkar testte

tam olarak gebeliğin kaçıncı haftalarında kullandınız ilaçları?

eğer ilk 2 haftası ise ve kalp atısı duyulduysa artık sorun olmaz. ama iki haftadan sonrası ise bebek ğzerinde hasar bırakmış olabilir. ikili test genelde genetik rahatsızlıklara odaklı. ama kadın doğumcunuzu konu hakkında bilgilendirirseniz zaten sizi perinatologa yönlendirir. belirli bir haftadan sonra detaylı usg ile bebekte bir etki bıraktı mı görülebili %80 oranında

Back
X