• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen yalvarırım yardımcı olun!!!!!!!!!!!!!

seagull1

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
213
75
648
merhaba... güzeller güzeli koyu kestane saçlarımı sarı yaptım :(( sonra oriyelle açtığım için yıprandı ve istediğim sarı tonuna çeviremeden kendi rengime yakın bir renge boyayabildi kuaför.(birden koyuya boyadığı için 1-2 ton açık kahve oldu ) 1 ay sonra yıkadıkça açıldı açıldı, kendi rengime boyamak için loreal 03 koyu kestane aldım :14: koyu kestane rengim olacak o günler geride kalacak derken bir kuruttum ki siyah oldum :53: şuan bunalımdayım 3 gün sonra evime gideceğim okuyorummm annem bilmiyor saçlarımla oynadığımı... ahhh güzel annemi dinlemedimmm oynama o saçlarınla dediii neden annemi dinlemedimm :14: şimdi okudum beyaz sabunla açılıyor diyorlar 3 gün içinde sabah akşam yıkasam açabilirmiyimm kaç ton açılır??? siyah saçı bu tona getirmem için ne kadar yıkamalıyımm? oriyel olduğu için çabuk açılır sanıyorum ne our birşey söyleyinn..... lütfen yardım edin lütfennn :43: bakın benim saçlarım.. http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/5786.jpg :43::43::43::43:

Son düzenleme:
1 ay sonra flan rengı akar saçlarının bnmde aynı şeklde sarıydı keestaneye boyadım siyah gbı oldu şimdi brz açıldı aradn 2 hafta geçti

bende saçımı en son boyadığımda renginden memnun kalmamıştım günde iki kez yıkadım beyaz kalıp sabunla iyice ovalayarak sonrasında şampuan ve saç kremi uyguladım saçıma yoksa sabundan sonra çok zor taranıyor bu şekilde bayağı bir açılma oldu renkte sende bu şekilde yıka saçlarını emin ol açılma olucaktır renginde 3 gün içinde kestaneye dönmez belki ama o koyu siyahlık ölmüş olur bir ay günaşırı yıkasan saçını kestane tonuna kadarda açılır diye düşünüyorum

bende saçlarımı ilk bi heves edip boyadım sonra o rengi beğenmedim başka renge boyadım derken 3 yıl içinde siyah kızıl mürdüm sarı karamel ve röflede dahil her rengi denedim hepsinden hevesimi aldım ama şimdi saçlarım çok yıprandığı için kısa kestirdim ve her ay biraz biraz kestirerek boyadan tamamen kurtulmayı planlıyorum yoksa elimde saç kalmayacak bu gidişle bence sende pişman olmuşsun boyadığına madem kendi saç rengini tutturmaya çabalayıp saçlarını daha fazla yıpratma derim aksın biraz rengi sonra bir sene kadar katlanırsın bu renge yavaş yavaş uçlardan kestirerek kurtulursun boyadan üzme kendini :34::70::70:

Son düzenleme:
önerileriniz için teşekkür ederim peki 3 gün içinde sabah akşam yıkasam en çok ne kadar açılır? beyaz sabun+ şampuan ile?:14:

Son düzenleme:
3 gün az bir süre ama sen yine günde 2 kez yıka 2 kez sabunla ardından şampuanla bence,şu bakım yağları vs ler bile akıtıyor boyayı aslında.şansını dene 1 ton 1 tondur..

evet yarın sabahtan itibaren durmak yok deneyeceğim çok kötü bir duurmdayım moralim o kadar bozukki anlatamam size :25::25::25::25:

önerileriniz için teşekkür ederim peki 3 gün içinde sabah akşam yıkasam en çok ne kadar açılır? beyaz sabun+ şampuan ile?:14:

saçlarını kaybetmek istiyorsan yap...bence bakım yapmalısın market bakımı değil ama iyi bir kozmetikçiden ürünelr al saçına rengiylede oynama artık...:20:ayrıca saçlarını göremedim...

Son düzenleme:
merhaba... güzeller güzeli koyu kestane saçlarımı sarı yaptım :(( sonra oriyelle açtığım için yıprandı ve istediğim sarı tonuna çeviremeden kendi rengime yakın bir renge boyayabildi kuaför.(birden koyuya boyadığı için 1-2 ton açık kahve oldu ) 1 ay sonra yıkadıkça açıldı açıldı, kendi rengime boyamak için loreal 03 koyu kestane aldım :14: koyu kestane rengim olacak o günler geride kalacak derken bir kuruttum ki siyah oldum :53: şuan bunalımdayım 3 gün sonra evime gideceğim okuyorummm annem bilmiyor saçlarımla oynadığımı... ahhh güzel annemi dinlemedimmm oynama o saçlarınla dediii neden annemi dinlemedimm :14: şimdi okudum beyaz sabunla açılıyor diyorlar 3 gün içinde sabah akşam yıkasam açabilirmiyimm kaç ton açılır??? siyah saçı bu tona getirmem için ne kadar yıkamalıyımm? oriyel olduğu için çabuk açılır sanıyorum ne our birşey söyleyinn..... lütfen yardım edin lütfennn :43: bakın benim saçlarım.. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting :43::43::43::43:
sabunla yıka canım inan boya yada oryal kadar yıpratmıyo tabi şampuanlar gibi değil ama zaten boya görmüş saçlar kremsiz zaten ne taranıyo nede bişeye benziyo bol bol sabunla sonunda kremle daha yeni bir arkadaş denedi 2 -3 yıkamayla birkaç ton açılmış zaten saçından akan suyun renginden belli olur baktın artık boya akmıyor yıkamayıda bıakırsın yoksa hepsi zaten çıkmaz kesmeden malesef artık nekadar olursa... lütfen üzülme annelerimiz hep bizleri anlamıştır gene anlar senden daha kıymetli ne olabilir annen için senin canın sağolsun saç bu gene uzar düzelir inan üzme bukadar kendini allah başka dert vermesin tecrübe işte insan bazen en iyi yaşayarak öğreniyor malesef.. sevgiler:69:

tatlım sinemakili bakım uygula saçına boyalı saç rengini kırıyor biraz ve de yağ bakımı yap yağı saçından arındırırken de ilk yıkamada beyaz sabun kullan başka türlü açılmaz rengi...

canım ben saçımı 3 gündür beyaz sabunla yıkıyorum farkedilir derecede açılma oldu sevgilim bile farketti saçların mı açılmış senin dedi:52: bence günde 2 kere yıkama saçını yıpratırsın :34: ama benim koyu kumral saçım şu anda açık kumral :49:

sabunla yıka canım inan boya yada oryal kadar yıpratmıyo tabi şampuanlar gibi değil ama zaten boya görmüş saçlar kremsiz zaten ne taranıyo nede bişeye benziyo bol bol sabunla sonunda kremle daha yeni bir arkadaş denedi 2 -3 yıkamayla birkaç ton açılmış zaten saçından akan suyun renginden belli olur baktın artık boya akmıyor yıkamayıda bıakırsın yoksa hepsi zaten çıkmaz kesmeden malesef artık nekadar olursa... lütfen üzülme annelerimiz hep bizleri anlamıştır gene anlar senden daha kıymetli ne olabilir annen için senin canın sağolsun saç bu gene uzar düzelir inan üzme bukadar kendini allah başka dert vermesin tecrübe işte insan bazen en iyi yaşayarak öğreniyor malesef.. sevgiler:69:

önerilerinizin hepsini okuyorum bugün beyaz sabun ile 1 kez yıkadım çok çok az tonunda bir açılma oldu. resmimi yükledim bakarsanız eğer :(( gördükçe gözlerim doluyo ve şmdi eve gidicem herkes şok olucak saçlarım benim herşeyimdi :14: http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/5786.jpg

Son düzenleme:
canım ben saçımı 3 gündür beyaz sabunla yıkıyorum farkedilir derecede açılma oldu sevgilim bile farketti saçların mı açılmış senin dedi:52: bence günde 2 kere yıkama saçını yıpratırsın :34: ama benim koyu kumral saçım şu anda açık kumral :49:

bugün saçlarımı yıkadım çok çok az bir açılma oldu cuma akşamına kadar düzeltmem lazım :((( umarım benimde sizin gibi olur..

Back