Merhaba anneler :) biliyorum ki birçok faktöre ( genetik, kilo alımı,cilt Nemlendirmesi, su içme Vs) bağlı bir durum bu gebelikte çatlama durumu ama vücudunuzda yaşadığınız durumu işaretlerseniz çok sevinirim... Sonuca bakarsak....
Ben elimden gelen önlemleri ( lierac) aldıktan sonra bugun 31. Haftamda ince catlaklarımla tanıştım cok üzgünüm sonuçları merakla bekliyorum
Merhaba anneler :) biliyorum ki birçok faktöre ( genetik, kilo alımı,cilt Nemlendirmesi, su içme Vs) bağlı bir durum bu gebelikte çatlama durumu ama vücudunuzda yaşadığınız durumu işaretlerseniz çok sevinirim... Sonuca bakarsak....
Ben elimden gelen önlemleri ( lierac) aldıktan sonra bugun 31. Haftamda ince catlaklarımla tanıştım cok üzgünüm sonuçları merakla bekliyorum
Cnn merhaba benim hamilelik boyunca hiç çatlağın olması doğumdan sonrada olmadı ve ben hiç umursamadım hiç bise sürmedim 8 aylık olana kadar sonra cevremdekiler bundan sonra catlar krem sur bebek yağı sür vs.dediler bende bebek yağı aldım karnına falan sürdüm alerji yaptı benek benek oldu bıraktım sonra doğumdan sonra onlarda gitti olacağı varsa zaten krem yağ sürsende oluur sürmeden de