• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen tüm anneler oy kullansın :)

Gebeliğinizde:

• Gebelik sonrasında da göze çarpan izleri kalan çatlaklarım olustu

OY: 6 27,3%
  • Gebelik sonrasında oldukca belirsiz izler bırakan çatlaklarım oluştu

OY: 5 22,7%
  • Gebelikte kızarıklıklar vardı ama gebelik sonrası tamamen iyileşti

OY: 2 9,1%
  • Gebeliğimde ve sonrasında hiç çatlağım olmadı

OY: 9 40,9%

• Ankete Katılan
    22

Topitikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
1.223
1.449
53
Merhaba anneler :) biliyorum ki birçok faktöre ( genetik, kilo alımı,cilt Nemlendirmesi, su içme Vs) bağlı bir durum bu gebelikte çatlama durumu ama vücudunuzda yaşadığınız durumu işaretlerseniz çok sevinirim... Sonuca bakarsak....

Ben elimden gelen önlemleri ( lierac) aldıktan sonra bugun 31. Haftamda ince catlaklarımla tanıştım cok üzgünüm :( sonuçları merakla bekliyorum

Merhaba anneler :) biliyorum ki birçok faktöre ( genetik, kilo alımı,cilt Nemlendirmesi, su içme Vs) bağlı bir durum bu gebelikte çatlama durumu ama vücudunuzda yaşadığınız durumu işaretlerseniz çok sevinirim... Sonuca bakarsak....

Ben elimden gelen önlemleri ( lierac) aldıktan sonra bugun 31. Haftamda ince catlaklarımla tanıştım cok üzgünüm :KK43: sonuçları merakla bekliyorum

Cnn merhaba benim hamilelik boyunca hiç çatlağın olması doğumdan sonrada olmadı ve ben hiç umursamadım hiç bise sürmedim 8 aylık olana kadar sonra cevremdekiler bundan sonra catlar krem sur bebek yağı sür vs.dediler bende bebek yağı aldım karnına falan sürdüm alerji yaptı benek benek oldu bıraktım sonra doğumdan sonra onlarda gitti olacağı varsa zaten krem yağ sürsende oluur sürmeden de

Hiçbişey kullanmadım ve hiç çatlağım olmadı. Cilt yapısına bağlı olduğunu söylemişti doktorum zaten

İlk hamileligimde badem yağı ve fito krem ikincide biooil kullandım hiç çatlağım yok ama biraz da genetik annem ve kardesimde de yok çünkü

Hiç bir şey kullanmadım ve çatlamadım da. Şuan 32. Haftamda ikiz hamileyim daha çatlağım yok. Yine hiç bir şey kullanmıyorumm

Back