Lütfen testimi yorumlar mısınız

Pasodoble

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
14
4
1
31
Merhaba bat 2 gün sonra yumurtlamanın 12.günündeyim az önce test yaptım silik bir çizgi çıktı siz de görüyor musunuz gerçekten var mı

Eklentiler

• IMG_20200607_081852.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 179
Dün adet günüm dü içimden bi his yapmak istedi bu şekilde çıktı ama gece boyu beni uyutmayan kasık ağrım vardı belim o kadar şiddetli değildi ama belimde de ağrı vardı neden olabilir kızlar

Merhaba bat 2 gün sonra yumurtlamanın 12.günündeyim az önce test yaptım silik bir çizgi çıktı siz de görüyor musunuz gerçekten var mı
Evet ben gördüm bende bu sabah yaptığım testte aynı şekilde çizgi belirdi..bence gebelik var sizde.

Bunlarda benim yaptığım bata 8 gun var ama o yüzden güvenemiyorum ama sizinki gibi silik cıkmış. Umarım ikimizde hamileyizdir

Eklentiler

• 20200607_081804.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 155
  • 20200607_093330.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 128
Teşekkür ederim kızlar, insan kendinden şüphe ediyor çok isteyince yarın kan vereceğim inşallah iyi haberler alırız hepimiz

gayet normal o agrilar adet olcan gibi yada ishhalsin acilen gitmen gerekiyo。gibi azaldi benim biraz

Adetime 4 gün kala falan bek kasık ağrım çok oldu ama düşünmedim çünkü bu pandemi den dolayı ertelemiştim biraz daha ama beklemediğim zaman da oldu çok belim kasıklarım ağrıyo du ama adet gibi değil adet ağrısı gibi değildi

Kötü bi tat derken mesela nasıldı tadı böyle tabiri caizse saman gibi derler ya öyle mi sabah kalkıyorum ağzımın tadı olmuyor hiç içtiğim su bile bir değişik geliyor sabahları sizinde mi öyleydi

adet sancilarim ve agzimda sabahlari kotu bi tat。sag kasiga ara ara giren minik kramp
Kötü bi tat derken mesela nasıldı tadı böyle tabiri caizse saman gibi derler ya öyle mi sabah kalkıyorum ağzımın tadı olmuyor hiç içtiğim su bile bir değişik geliyor sabahları sizinde mi öyleydi

Bu sabah yaptığım test daha belirgin, kan veremeye gideceğim

Eklentiler

• IMG_20200608_075443.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…