- 26 Aralık 2016
- 831
- 640
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
Arkadaşlar öncelikle hepinize mutlu sağlıklı güzel günler diliyorum. Bunlar 1 haftadır yaptığım testler. Sizce hamilelik var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bu kadar cok test yaptinizArkadaşlar öncelikle hepinize mutlu sağlıklı güzel günler diliyorum. Bunlar 1 haftadır yaptığım testler. Sizce hamilelik var mı? Eki Görüntüle 3385407 Eki Görüntüle 3385406
Çünkü emin olamadım ve her gün birer test yaptım?Neden bu kadar cok test yaptiniz
Kan verseniz daha garanti olurdu ovulasyon testi sandim bu kadar cok oluncaÇünkü emin olamadım ve her gün birer test yaptım?
Hanımefendi amacınız ne anlayamadım şu an? Her kadın her sabah test yapar eğer silik cizgi görürse sonra o cizgi kaybolana kadar veya netleşene kadar testi tekrar ederler.Kan verseniz daha garanti olurdu ovulasyon testi sandim bu kadar cok olunca
İlk test silik çıktı sonra 1 hafta boyunca her gün denedim. Evet öyle yaptım:)İlk test nasıl çıktı tamamen silik mi ve gecikmenin ilk günü mü yaptınız.
Ay Allah razı olsun çok teşekkür ederimAdet tarihin geçtimi canım hayırlı olsun gebelik var.
Rabbim sağlıklı hamilelik süreci nasip etsin canım kucağına almak nasip olsunAy Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Ne kadar kibarsınız ya. Allah sizin gibi insanların yüzünü güldürsün hep tek temennim bu, çok teşekkür ederim. AminRabbim sağlıklı hamilelik süreci nasip etsin canım kucağına almak nasip olsun
Ay inşallah çok teşekkür ederimEvett bariz var. Kan verip netleştirin
Yoo ben ilk defa boyle bisey gordum ben testte silik cizgi gorunce direkt hastaneye kan vermeye kostum ovulasyon testi oluyo boyle pespese yapilanHanımefendi amacınız ne anlayamadım şu an? Her kadın her sabah test yapar eğer silik cizgi görürse sonra o cizgi kaybolana kadar veya netleşene kadar testi tekrar ederler.
Tamam, aferin sizeYoo ben ilk defa boyle bisey gordum ben testte silik cizgi gorunce direkt hastaneye kan vermeye kostum ovulasyon testi oluyo boyle pespese yapilan
Arkadaşlar öncelikle hepinize mutlu sağlıklı güzel günler diliyorum. Bunlar 1 haftadır yaptığım testler. Sizce hamilelik var mı? Eki Görüntüle 3385407 Eki Görüntüle 3385406
Korede yaşıyorum :)Bu testler hangi marka, Korece yazılı test ilk defa gördüm ben ondan merak ettim