Bata kaç gün varMerhaba test yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı gebelik varmı arkadaslar yardımcı olurmusunuz
6 gun gecıktı adetımHayırlı olsun adetin geçti ,
6 gun gecıktıBata kaç gün var
Öncelikle hayırlı olsun inşallah saglıklıdır Ya benimde 2 gün gecikmiş takvime göre ama iki gün önce yaptım negatifti o yüzden sordm6 gun gecıktı adetım
veriliyo tabiAllah razı olsun... Acil de kan veriliyor mu bilginiz varmı
Amin inşallah rabbim herkese sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın ınsallah.... gec döllenme olabılıyormus bende sabırsızlıkla bıraz gecsın dıye bekledım bıkaç gun daha bekleyıp tekrarla olurmu testını guzel haberlerını beklıyoruz inşallahÖncelikle hayırlı olsun inşallah saglıklıdır Ya benimde 2 gün gecikmiş takvime göre ama iki gün önce yaptım negatifti o yüzden sordm
Amin inşallahHayirli olsun insallah
Canim bu degere gore hamilesin ama acaba dusuk deger mi 6 gun gecikmeli adete normal deger mi bilemedim. Gebelik oldugu kesin yani. Doktor bakti mi.kan verdım test sonucunm bu sekılde enabızdan baktım anlayan varmı sonucu acaba
hayır göstermedim enabızdan baktımCanim bu degere gore hamilesin ama acaba dusuk deger mi 6 gun gecikmeli adete normal deger mi bilemedim. Gebelik oldugu kesin yani. Doktor bakti mi.
Canım değerine göre hamilesin ama 2gün sonra tekrar beta hcg baktır 2katı artması gerekiyor hayırlı olsunhayır göstermedim enabızdan baktım
Çok teşekkür ederim inşallah artar arkadaş düşük mü acaba dıyınce cok kafama taktım cuma gunune randevu aldım doktora ınsallah artar hayırlısıylaCanım değerine göre hamilesin ama 2gün sonra tekrar beta hcg baktır 2katı artması gerekiyor hayırlı olsun
Çok iyi yapmışın canım inşAllah herşey yolunda giderÇok teşekkür ederim inşallah artar arkadaş düşük mü acaba dıyınce cok kafama taktım cuma gunune randevu aldım doktora ınsallah artar hayırlısıyla
inşallah canım ya cok teşekkür ederimÇok iyi yapmışın canım inşAllah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?