Lütfen tecrübeli arkadaşlardan yardım

damien

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
23
4
40
Ameliyatın 4.günü koltuk altından bele doğru inerken vücuttaki şişlik ve memelerin sanki göğüs kafesinin dışına koltuk altına doğru taşmış gibi hissedilmesi normal bir durum mu bu şişlikler iner mi? Teşekkürler ilginize..

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Peki göğüs kafesimden dışarı doğru taşmış gibi gözüküyor olmasıda mı normal sizce ?

Şu an taş gibiler ve çok yukarıdalar, zamanla açılan cebe inecekler. 6 ay geçmeden şekli şemali belli olmayabilir. 6 aydan sonra hala şekil bozukluğu varsa o zaman ancak sıkıntı olabilir diyebiliriz.

Bir an önce asgari 3. Ayın gelmesini dilemekten başka yapacak çok bir şey Yok o zaman.

Bir an önce asgari 3. Ayın gelmesini dilemekten başka yapacak çok bir şey Yok o zaman.
Bende aynıyım 19 unda oldum ameliyat gögüs kafesimden füze gibi fırlayıp agzıma girecek gibi bugün doktorum bekle sabır inecek dedi cıkartmayı bile düşündüm dik duramıyorum omuzlarım komple öne cekildi ve dev bir kambur oldu

Sanki yavaş yavaş alışıyorum varlıklarına. Koltuk altındaki şişler çok az inmekle birlikte yine mevcut. Çok küçük aslında benimkiler ona rağmen yadırgadım ben de 33 yaşındayım bunca zaman bomboş olan yerlere 2 portakal yerleştirilmiş gibi hissediyorum, garip bir duygu.

Sanki yavaş yavaş alışıyorum varlıklarına. Koltuk altındaki şişler çok az inmekle birlikte yine mevcut. Çok küçük aslında benimkiler ona rağmen yadırgadım ben de 33 yaşındayım bunca zaman bomboş olan yerlere 2 portakal yerleştirilmiş gibi hissediyorum, garip bir duygu.
Su an aglıyorum doktoruma msj attım tüm sosyal hayatım bitti cok takıntılıyım ben dev 2 meme kambur öne gitmiş onuzlarla hayat küstüm herkes sabret diyor ama söylenen sürec sabredilecek gibi degil

X