lütfen tecrübelerinizi paylaşın

buse naz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2007
3
0
44
ben 3 yıldır biri ile yaşıyorum. önceden sevgilim eve koşarak gelirdi beni çok azulardı.Hemen hergün büyük bir istekle birlikte olurduk. ama 3 aydır bir soğukluk var ve daha çok hazırlanmama rağmen dönüp bakmıyor. acaba başkasımı var yoksa hep aynı şeyler onu sıktımı. lütfen yardım edin:uhm:

karsina alip oturup konus, acikca söyle ne hissettiklerini, belki is yerinde sorunlari vardir, soguk davrandiginin farkinda bile degildir..

Valla Herşey Olabilir..senden Sikilmiş Da Olabilir, Bir Başkasi Da Olabilir Ya Da Senle Hiç Alakasi Olmayan Başka Birsey Mesela Iş Stresi Vs. De Olabilir. Tek Yolu Karsina Alip Konuşman Başka Türlü Anlayamazsin Sorunu

yüz verme bak nasıl gelecek yanına:)) belkide ilgiden sıkıldı erkeğe fazla ilgi iyi değildir.yerimseniben

nalancaya katılıyorum bravo bacım sen insan sarrafı olmuşun dediğin gibi fazla ilgi erkeği sıkıyor ve şımartıyor gitme üstüne o seni bulur agırdan sat kendi :))

Fazla üstüne düsme derim, bilirsin kacan kovalanir... Baktin sonuc degismedi, acik acik konusmayi dene... Mutlaka bir nedeni vardir soguklugunun...

klasik erkek elindekinin elinde olduğunu hep onun olduğunu bilmesi bencede fazla üstüne düşme onu serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır muhabbeti relax her şey olacağına varır erkekler kaybedince anlar böyle bir ahmaklıkları var

yaşadıklarından dolayı kimseyi kınamak bize düşmez biz burda ona ayardımcı olmaya çalışıyoruz yaşadıklarının ona olumlu sonuçlar getiremeyeceğini anlatmayaa calısıyoruz ........bende evlilik öncesi ilişkiyi tasvip etmiyorum yanlış buluyorum sonuçları da hiçte hoş olmuyorrrrr amaaa düşene bir tekmede siz atmayın derim benn toplumumuzda cok önemli değerler bunlar amaa bu arkadasımızın daaa evlenmeye yuva kurmaya hakkı var sadeceeeee bu erk arkadası ıle yasadı dıye anlaşamadıkları halde kosa kosa nıkah masasına oturacak degıl ......insanların sözleri ve itham ları yaşamlarına etki ederr....heleki böyle sıkıntılı dönemlerde o yüzden daha dikkatli olmak lazım çikollatta rumuzlu arkadasımmm.....amaaaa ne yazıkkı busecımm erkeklerrrr bu konuda hassas ileride evlenıgın zaman bu ark degılde bır baskası olursaaaa bıraz sorun yasabılırsınnnnn,,,,,,dilerim böle bir sorun olmazzzz her anımız bır olmayabılır cok fazla uzerıne dusme bence olayların yoluna gırer sen önemsedıkce olay gözünde buyur bu konuya takılı kalırsınnnn sıkılmak degılll dekendınce sorunları olabılır ona yasam alanı sağla derimmmm rahat bırak bıraz o kendılıgınden gelırrrrr

bence de onunla konuş kendi kendine sıkıntıya girmene gerek olmayabilir...varsa da kaç yıllık evlilikler bile bitiyor başlangıçlar gibi sonlar da var hayatta...evet birlikte olmuşunuz ve ben şunu düşünüyorum sen de onun kadar istek gösterdiysen kullanıldığını düşünüp kendine ve sevdiğin adama haksızlık yapma..bu karşılıklı bir durum bişeyler alıyorsun ve veriyorsun..

öyle evlenmeden önce falan diyenlerede bakma..adamla her işi yapıpta tam orda dur deyip başkasına kendini kız diye yutturmak çok mu namusluca sanki..sevdiğin bi erkekle seni mutlu eden bi ilişki yaşadıysan ne güzel ..takma kafanı..herşey olacağına varır..

güzelim erkekler hep kovalanmak ister.sevsede gün gelir sevgisini göstermez.bazen hayatlarına başka bayanda girer ama adı çapkınlık olur.canım sen canını sıkma .sende onla ilgilenmiyormuş gibi yap.bak nasıl ilgilenecek seninle..

güzelim erkekler hep kovalanmak ister.sevsede gün gelir sevgisini göstermez.bazen hayatlarına başka bayanda girer ama adı çapkınlık olur.canım sen canını sıkma .sende onla ilgilenmiyormuş gibi yap.bak nasıl ilgilenecek seninle..

Katılıyorum :kahve:

evli değilim herhangi bi tecrübem yok paylaşamıcam senle..

ayrıca medeni halin bekar yazıyodu evli diye değiştirmişin evlilik dışı beraber mi oluyosun sen diye soranlar olduktan sonra..hayırdır..

illa başka biri olduğunu düşünme belkide sana anlatamadığı başka bir sorun vardır bence bunu ona sor konuşun

X