• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen sorumu görüp geçmeyin daha çok bilgili kişiler var ve daha 18 yaşındayım yardıma ihtiyacım vr

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
En son adetimi 10 ekim ve 35 gün sonra 13 kasımda oldum 5 aralıkta sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik ama boşalma olmadı zevk suyundan korktum ve 23 saat sonra ella içtim hiç yan etki göstermedi kanama olmadı 9 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı 34. Gün adet oldum ama normalde baya olurdum 5 gün sürerdi ama ped öok dolmasa da olursum ama bu aefer 3. Günden sonra az oldu ve bitti çok korkuyorum yerleşme kanaması olmasından 17 gün sonra tekrat test yaptım negatif çıktı ama hala çok korkuyorum geç döllenme vs. Olur diye nolur bi akıl verin yardım edin nolur

Son düzenleme:
Boşalma olmadan hamile kalamazsın. Zevk suyunda sperm yoktur. Yumurta ne ile döllenecek de hamile kalacaksin? Sperm lazım yani. Daha açık olmaya lüzum yok herhalde. Gereksiz yere de hap icmissin vücuduna zarar güzelim. Rahatla hamile değilsin.

Boşalma olmadan hamile kalamazsın. Zevk suyunda sperm yoktur. Yumurta ne ile döllenecek de hamile kalacaksin? Sperm lazım yani. Daha açık olmaya lüzum yok herhalde. Gereksiz yere de hap icmissin vücuduna zarar güzelim. Rahatla hamile değilsin.
Malesef bilinenin aksine zevk suyu dediğiniz prostat sıvısının içinde az da olsa Sperm olma olasılığı var. Yani yüzde yüz yoktur diyemezsiniz. Soru soran kisiyi korkutma amaçlı yazmıyorum anlattiklariniza bakılırsa hamile olmanız çok zor fakat bilimsel gerçekleri de göz ardı etmemek lazım. Gebelik için illa içine boşalmış olmak gerekmez ne olursa olsun korunun!!!

En son adetimi 10 ekim ve 35 gün sonra 13 kasımda oldum 5 aralıkta sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik ama boşalma olmadı zevk suyundan korktum ve 23 saat sonra ella içtim hiç yan etki göstermedi kanama olmadı 9 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı 34. Gün adet oldum ama normalde baya olurdum 5 gün sürerdi ama ped öok dolmasa da olursum ama bu aefer 3. Günden sonra az oldu ve bitti çok korkuyorum yerleşme kanaması olmasından 17 gün sonra tekrat test yaptım negatif çıktı ama hala çok korkuyorum geç döllenme vs. Olur diye nolur bi akıl verin yardım edin nolur

canım hamile olmazsın korkma

Ella tum hormon dengesini bizan bir ilac. Normal dengenizin bozulmasi. Hamile değilsin. Yasin cok genc korunmadan iliskiye girme birdaha. Sadece hamilelik icin degil cinsel yollardan bulasan hastaliklar icinde koruma saglar prezervatif.

Arkadasin hamile olma olasiligi yok ama zevk suyunda sperm bulunur. Hamilelik riski vardir.

Boyle yaziyorsunuz ya yarin oburgun bosuna para vermisim onca seye diyeceksiniz gibime geliyor... gerci hos istemeyenin basina gelir boyle seyler o da ayri mevzu :))) kati suretle gebe degilsiniz.

Abla gerçek mi diyorsun ya olmam değil mi çıkardı 17 güb sonra ki testte

olmazsın canım ya zevk suyuyla hamile kalan çok nadirdir hatta hiç duymadım ki sürtünme diyosun korkma 17 gün sonrada çıkmadıysa çıkmaz ama bidahakine önlem alın da böyle sttres yaşama mevsimsel stres adetin az gelmesinede etkisi var

Back