- 10 Kasım 2019
- 35
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi semra mercan
2018 yılında nikahtan sonra düğüne 3 gün kala terk edildim. biz nişanlandıktan sonra ben bunun dul çocuklu bir kadınla yatak ilişkisi yaşadiğini öğrendim benimle nişanlanmadan 2 ay önce kapısında ağliyormuş kadının bunlari sordum evet o çok iyiydi bana çok meyillikdi teni çok hoştu ama geride kaldi falan dedi birsürü yalan uydurdu bende ister istemez sorguladim hep tartiştik küfürler ettik. o zaman benim ailemin durumu yoktu beyaz eşya alamayacağimizi söyledik bunlarda biz aliriz dediler nişan 3 ay olsum hemen nikah olsun dediler ailem 1 yıl bekleyelim biz herşeyi aliriz dedi hayir erken olsun dediler. bu adam memur bana ne nişan alişverişi ne düğün alişverişi yapmadilar hatta gelinlik alalım dediğimde birbirimizimi söğüşlüyoruz dedi aldiğim gelinlik 1800 tl idi. çeyizimi almaya gelmek istemediler başka şehir die kargoya ver dediler ben ağladim die tek başina geldi aldi ailesi aramadi bile ama bir sorun yoktu yani bunlari yapacak ne ben ne ailem laf etmedik olsun dedik. kına için bana kaftan bile alınmadi 250 tl bir şalvar alindi elbise hiç birşey almadilar yine laf etmedik. nikah için bunlarin bulumduğu şehre gittik evde herkes yatiyordu bir nişanlım bir annesi uyanıkdı neyse diğerleride kalkti ama ailemle ne bir muhabbet ne sohbet hiç birşey olmadi biz oraya gittik kahvalti hazirladik hepberaber düşünün. ben dişari çağirdim bunu bir sorun varsa nikahi yapmayalim ya da erteleyelim dediim kabul etmedi. nikah oldu biz döndük 2 gün sonra bu ailesinin yaptıklarinin doğru olmadiğini ne oldugunu sordum terk edildim. üstüne deli oldum üstüne neden o kadınla geçmişte yaşadiği şeyi sorgulayip kavga etmişim die ben azarlandim aileme küfür ettiler daha kızınıza beyaz eşya bile alamadiniz die küçümsediler. hiç birşey talep etmeden direk boşandim. şimdi 2 ay sonra nişani varmış çok mutlu kız ne istiyorsa yapiyorlar el bebek gül benek kat kat fazlasi aliniyor herşeyin.. ben hesap öderdim sırayla bir sıgara aldi bana onunda parasini verdim bize geldiğinde 1 ekmek bile almadi hep eli boş geldi hiç ses etmedim. nasıl allah bonunun gönlüne göre veriyor