merhaba canım seninle deperlerimiz benzer çıkmış benim de 2 seneyi geçti olmuyor testesteron bende de ğst sınıra yakın kıllanma var mı ? ben pkoyum doktorun ne dedi sonuçlara1.5 yil oldu evleneli 1.5 yildir bebegim olmuyor . Korunmadik hic . Testestorunum yuksekmi cok . Ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum . Sizce degerlerim kotumu
canım benim de aynı çenemde sivilcelenme vucutta erkek tipi kıllanma ve gene saç dökülmesi aynı şekilde . ben de tüp bebek doktoruna randevu alacağım. rahim filmi ve spermiypgraf yaptırmadık daha henüz . benim her iki overfe de pko var ama bence amh değerine bakaraktan sen pko değilsin yaşın kaç bu arada ?Merhaba . Testi bugun yaptirdim . Adetimin 2. Gunu . Sonuclar yeni cikti devlet hastanesi . Bu yuzden doktora soramadim . Bir onceki ay fsh lh yukseti o sonuclarima bakti . Sonuclarimi gosteremedim . Evet sac dokulmesi ve cenemde yuzumde killanma oluyor . Pco muyum acaba .
bu arada bahçeci fulya tüp bebek merkezinden bir doktordan ön görüşme alabilrisn istanbulda hiç bilmiyorum canım orda yaşamıyorum. seni biizim aktif oldığumız bir topik var oraya etiketliyim istersenNapicaz biz ya nasil bebegimiz olcak . Iyi bi doktor nasil bulabilirim . Istanbulda . Varmi bildiginiz . Kisirlik tedavisi icin. Rahim filmim temiz smear testim temiz . Amh benim 0.83 . A10l
Fsh yüksek benm de çenemde göğsüm de kıllanma oluyordu pco olduğum çıktı ortaya git muayne ol o zaman anlaşılırMerhaba . Testi bugun yaptirdim . Adetimin 2. Gunu . Sonuclar yeni cikti devlet hastanesi . Bu yuzden doktora soramadim . Bir onceki ay fsh lh yukseti o sonuclarima bakti . Sonuclarimi gosteremedim . Evet sac dokulmesi ve cenemde yuzumde killanma oluyor . Pco muyum acaba .
bence yaşına göre değerler iyi evet fsh yüksek ama bana 7 küsürlü değerlere doktor normal dedi fsh için. benim de e2 74 çıkmştı. hormonlar çok değişken sonuçta. ama ben de o hatayo yaptım farklı doktorlara gittim durdum adam akllı bir doktor bulup hep onla takibi yapmak gerekir. benm yaşım 29 ama pko malesef biraz inatçı.Olcam muayene .ama haftaya kaldi . Fsh ta yuksekk . Bebek riskli sanirim . Keske iyi bi doktor bulabilsek .
etiketledim seni de anne olmak isteyenler grubuna ben izmirdeyim ama istanbul bu anlamda tabikiAynenn adam akilli bi doktor bulamiyoruzki . Istanbul damisiniz siz . Bulursam doktor haber veririm sizede gecen ay 3mm var demislerdi ama adetle gider demisti doktor . Bu ay 1 hafta regl olana kadar canim cikti cok agrim oldu mide bulantim oldu ilk defa . 28. Gun adet oldum ama . Oncesinde 2 gun sogan suyu iictim sabah gece . Bayag etkisi oldu . Benide ekleyin lutfen .
canım ben izmirdeyim ama C Ceren4433 istanbuldaymışKızlar İstanbulun neresindesiniz. Benim bildiğim çok iyi bir doktor var bende ona gittim geçen ay ve gayet memnun kaldım. Birçok kişinin tavsiyesiyle gittim. bu arada gidenlerin büyük Bi kısmı hamile kaldı diyorlar. Hastaları da çok öyle böyle değil tıklım tıklım. Muayene sırası beklerken konusma fırsatı buldum hastalarıyla birçoğu övdü geriye kalanlar da benim gibi tavsiye üzerine gelmişler.
Canim sana tavsiyem tup bebek uzmanina gitmen normal jinekoloklar pek dusmuyor bu konulari uzerine . Tup bebek uzmanlari daha bilgili. Bende senle ayni durumdayim. Yurt disindayim. Bu zamana kadar oyaladilar olur bebek devam et diye uc senedir olmuyor. Yurt disindayim yakinda turkiyeye gelip tup bebek uzmaniyla gorusecegim.Cok tesekkur ederimmmmm3mm kistim vardi gecen ay . Ama doktor gecer dedi . Regl bitince bi doktorr bulyrsamm hemenn gitmek istiyorumm . Infertiillte doktoruuu acillll .
Ben kadikoydeyim ama hic farketmez doktorum iyi olsunda giderim neresi olursa . Perisan oldum aylardir .Kızlar İstanbulun neresindesiniz. Benim bildiğim çok iyi bir doktor var bende ona gittim geçen ay ve gayet memnun kaldım. Birçok kişinin tavsiyesiyle gittim. bu arada gidenlerin büyük Bi kısmı hamile kaldı diyorlar. Hastaları da çok öyle böyle değil tıklım tıklım. Muayene sırası beklerken konusma fırsatı buldum hastalarıyla birçoğu övdü geriye kalanlar da benim gibi tavsiye üzerine gelmişler.
Hepsi super ama testesteron çok kötü adetin duzenlı mı1.5 yil oldu evleneli 1.5 yildir bebegim olmuyor . Korunmadik hic . Testestorunum yuksekmi cok . Ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum . Sizce degerlerim kotumu
hangi hastane ve drKızlar İstanbulun neresindesiniz. Benim bildiğim çok iyi bir doktor var bende ona gittim geçen ay ve gayet memnun kaldım. Birçok kişinin tavsiyesiyle gittim. bu arada gidenlerin büyük Bi kısmı hamile kaldı diyorlar. Hastaları da çok öyle böyle değil tıklım tıklım. Muayene sırası beklerken konusma fırsatı buldum hastalarıyla birçoğu övdü geriye kalanlar da benim gibi tavsiye üzerine gelmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?