Gebeliğe Hazırlık Lutfen sonucuma bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1.5 yil oldu evleneli 1.5 yildir bebegim olmuyor . Korunmadik hic . Testestorunum yuksekmi cok . Ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum . Sizce degerlerim kotumu
merhaba canım seninle deperlerimiz benzer çıkmış benim de 2 seneyi geçti olmuyor testesteron bende de ğst sınıra yakın kıllanma var mı ? ben pkoyum doktorun ne dedi sonuçlara

Merhaba . Testi bugun yaptirdim . Adetimin 2. Gunu . Sonuclar yeni cikti devlet hastanesi . Bu yuzden doktora soramadim . Bir onceki ay fsh lh yukseti o sonuclarima bakti . Sonuclarimi gosteremedim . Evet sac dokulmesi ve cenemde yuzumde killanma oluyor . Pco muyum acaba .

Napicaz biz ya nasil bebegimiz olcak . Iyi bi doktor nasil bulabilirim . Istanbulda . Varmi bildiginiz . Kisirlik tedavisi icin. Rahim filmim temiz smear testim temiz . Amh benim 0.83 . A10l

canım benim de aynı çenemde sivilcelenme vucutta erkek tipi kıllanma ve gene saç dökülmesi aynı şekilde . ben de tüp bebek doktoruna randevu alacağım. rahim filmi ve spermiypgraf yaptırmadık daha henüz . benim her iki overfe de pko var ama bence amh değerine bakaraktan sen pko değilsin yaşın kaç bu arada ?

olacaktır mutlaka elbet birgün umutsuzluğa ben de kapılıyorum artık bi yerde ne yapacağını bilemiyor insan

Napicaz biz ya nasil bebegimiz olcak . Iyi bi doktor nasil bulabilirim . Istanbulda . Varmi bildiginiz . Kisirlik tedavisi icin. Rahim filmim temiz smear testim temiz . Amh benim 0.83 . A10l
bu arada bahçeci fulya tüp bebek merkezinden bir doktordan ön görüşme alabilrisn istanbulda hiç bilmiyorum canım orda yaşamıyorum. seni biizim aktif oldığumız bir topik var oraya etiketliyim istersen

Fsh yüksek benm de çenemde göğsüm de kıllanma oluyordu pco olduğum çıktı ortaya git muayne ol o zaman anlaşılır

Cok iyi olur benide ekleyin lutfen . Yas 37 benim . Iyi bi doktor bulmamiz gerekiyor . Bir cok doktor basindan atiyor .

Olcam muayene .ama haftaya kaldi . Fsh ta yuksekk . Bebek riskli sanirim . Keske iyi bi doktor bulabilsek .
bence yaşına göre değerler iyi evet fsh yüksek ama bana 7 küsürlü değerlere doktor normal dedi fsh için. benim de e2 74 çıkmştı. hormonlar çok değişken sonuçta. ama ben de o hatayo yaptım farklı doktorlara gittim durdum adam akllı bir doktor bulup hep onla takibi yapmak gerekir. benm yaşım 29 ama pko malesef biraz inatçı.

Aynenn adam akilli bi doktor bulamiyoruzki . Istanbul damisiniz siz . Bulursam doktor haber veririm sizede gecen ay 3mm var demislerdi ama adetle gider demisti doktor . Bu ay 1 hafta regl olana kadar canim cikti cok agrim oldu mide bulantim oldu ilk defa . 28. Gun adet oldum ama . Oncesinde 2 gun sogan suyu iictim sabah gece . Bayag etkisi oldu . Benide ekleyin lutfen .

etiketledim seni de anne olmak isteyenler grubuna ben izmirdeyim ama istanbul bu anlamda tabiki
çok daha fazla seçenekli. tavsiyem hastanelerdeki doktorlar çok üzeirne düşmüyor. alanı infertrilite olan bir doktorla sürece başlamak ben öyle yapacaktım ama deprem dolayısıyla randevum kaldı. şimdi tekrardan bir adım atacağım. tam cesaretmi toplamştım aslında ama olcakların önğne geçilmiyor.kist mi vardı ? kist varsa da e2 yüksek çıkabilyor benim de sağ overimde olur hep kistim gnelde. ama pkoda amh yüksek çıkıyor olması gerekenden de yüksek. alttan muaynede yada ultrasında zaten belli oluyor inci dizilimleri

Kızlar İstanbulun neresindesiniz. Benim bildiğim çok iyi bir doktor var bende ona gittim geçen ay ve gayet memnun kaldım. Birçok kişinin tavsiyesiyle gittim. bu arada gidenlerin büyük Bi kısmı hamile kaldı diyorlar. Hastaları da çok öyle böyle değil tıklım tıklım. Muayene sırası beklerken konusma fırsatı buldum hastalarıyla birçoğu övdü geriye kalanlar da benim gibi tavsiye üzerine gelmişler.

canım ben izmirdeyim ama C Ceren4433 istanbuldaymış

Cok tesekkur ederimmmmm 3mm kistim vardi gecen ay . Ama doktor gecer dedi . Regl bitince bi doktorr bulyrsamm hemenn gitmek istiyorumm . Infertiillte doktoruuu acillll .
Canim sana tavsiyem tup bebek uzmanina gitmen normal jinekoloklar pek dusmuyor bu konulari uzerine . Tup bebek uzmanlari daha bilgili. Bende senle ayni durumdayim. Yurt disindayim. Bu zamana kadar oyaladilar olur bebek devam et diye uc senedir olmuyor. Yurt disindayim yakinda turkiyeye gelip tup bebek uzmaniyla gorusecegim.

Ben kadikoydeyim ama hic farketmez doktorum iyi olsunda giderim neresi olursa . Perisan oldum aylardir .

hangi hastane ve dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…