• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lutfen sonuclarima bi bakarmisiniz . Lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalkiz39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
59
29
3
44
Hamilelik durumum olurmu cokmu yuksek degerlerimm . Aďetimin 2. Gunu verdimm kani .

Eklentiler

• 20200922_103813.webp
    20200922_103813.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 20200922_103732.webp
    20200922_103732.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 72
Çok kötü değil bence fsh değişken bi hormon ama amhta baktırmalısın

Polikistik over var sanırım Dr un ne dedi canım ultrason da kistlş yumurtalar görünüyor mu

Evet kistin var dedi bana doktor 3 cm sanirim . Ne yapmam gerekiyor . Cocuk ihtimali cokmu dusukkk sizce . Bu konuda bilgisi deneyimi olanlar lutfenn yardim eder misiniz . Dusurmek icin ne yapmaliyim . Ve kac olmali ki bu degerlee . Lh fsh e2

Dayanamadim doktora gittim . Doktor asilama yapacagiz dedi . Esimden spermiogram testi istedi banada 2 tane vitamin yazdi . Ocean polysitol ve prowomen .hergun kullanacakmisim diger adet donemimim 2. Gunu asilama yapicakmis . Bunlari kullanan oldumu aranizda . Bu sonuclara gore asilama sartmi sizce . Kist onemli degil dedi . Yumurtalarim sanirim gelismiyor . Biri yumurtalarimin buyumesi icin digeride kalitesini arttiriyormuss oyle dedi . Herkes klomen yada baska ilaclar kullaniyor . Kullanan oldumu bu vitaminleri .

Back
X