• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen sizce ne yapmalıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizirmakss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
535
715
53
30
Arkadaşlar ben bir buçuk senedir evliyim 10 aydır gebelik düşünüyorum fakat maalesef olmuyor bir problem yok diyor doktor sadece lh hormonum biraz yüksekti . Covid araya girince doktora da ara vermek zorunda kaldım neyse geçen ay hayıt kullandım düzenli olarak . Normalde adet tarihim 3 hazirandı. Fakat benim ayın 2 sinde lekelenme oldu ardından kahverengi akıntı oldu fakat çok az şimdi de yine akıntı şeklinde ama çok yoğun pembe akıntım var yani birde bugün ilişki sonrası çok az oldu Akımtı şeklinde ve çok yoğun . toplamdada üç gün sürdü diyebilirim . Bende belki yerleşme kanamasıdır diye erken gebelik testi ve normal gebelik testi aldım toplamda iki tane yani . Sizce ilk etapta hangisini yapmalıyım yarın sabah yapmayı düşünüyorum erken gebelik testini mi yapsam yoksa normal gebelik testini mi yada sizce bu şekilde gebelik olma ihtimali nedir

Evet gecikmiş hamileysen şimdi bile yapsan çıkar ben sabahı beklemedim adetim gecikti 2gun sonra test yaptım su içtim akşam üzeri yaptım çıktı

Eklentiler

• IMG_20200604_195825.webp
    IMG_20200604_195825.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 43
Benimde kahverengi lekelenme ve akıntı oldu ama pembe gelmedi. Hamile olduğumu öğrendim. İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla. Benimde yine 1 hazirandı bat 31 mayısta gelmişti akıntı

Back
X