Gebeliğe Hazırlık Lütfen rica ediyorum yorumlar msiiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizirmakss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
535
715
53
29
Arkadaşlar sizden başka soracağım kimse yok malum virüs ve hastaneye de gidemiyorum adetimin üçüncü günü bu hormon testi yapıldı . 25 yaşındayım 9 Aydıner bebek düşünüyoruz. Lütfen tahlilimi yorumlar misiniz

Eklentiler

• FF00A3F3-D85B-462E-9AE1-0FD1994A347F.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 73
Bence hersey normal gozukuyor, fsh her ay degısebılen bır deger stres bıle etkılıyor, bırazcıkta tsh yuksek doktor gereklı gorurse dusurmek için ilaç baslar hakkınızda hayırlısı olsun

Fsh tsh yüksek. Fsh sıkıntılı bi değerde doktorunuzla konuşun amh testi ister belki

Tatlım burda kimse doktor değil ki bu çok karmaşık bir test neticede ancak doktorun anliycagi bir şey farkındayım merak ediyorsun ama burda kimi normal kimi yok şu şöyle bilip bilmeden konusucaklar ikilemde kalacaksın içini ferah tut doktoruna göster. İnşallah niyetine kavusursun

Pko olabilir. Ulturasondan bakıp birsey söyledimi Dr?

Fsh düşürmek için testere dişli aslan pençesi içiyolar sende bi araştır onu istersen
Amh'ye de baktırmak gerekir ama amh sonucu da aslında hamile kalmayı o kadar etkilemiyo çünkü benim arkadaşımın amh'si 0.08'di doktorlar tüp bebek dediler hep umutsuz konuşuyolardı ama hamile kaldı kendiliğinden oldu hemde öyle fazla denememiş bile Allah dileyince her türlü oluyo

Mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim

Evet haklısınız fakat malum durumlar ve merak ediyorum . Çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…