- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 29
- Konu Sahibi denizirmakss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hersey normal gozukuyor, fsh her ay degısebılen bır deger stres bıle etkılıyor, bırazcıkta tsh yuksek doktor gereklı gorurse dusurmek için ilaç baslar hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar sizden başka soracağım kimse yok malum virüs ve hastaneye de gidemiyorum adetimin üçüncü günü bu hormon testi yapıldı . 25 yaşındayım 9 Aydıner bebek düşünüyoruz. Lütfen tahlilimi yorumlar misiniz
Fsh tsh yüksek. Fsh sıkıntılı bi değerde doktorunuzla konuşun amh testi ister belkiArkadaşlar sizden başka soracağım kimse yok malum virüs ve hastaneye de gidemiyorum adetimin üçüncü günü bu hormon testi yapıldı . 25 yaşındayım 9 Aydıner bebek düşünüyoruz. Lütfen tahlilimi yorumlar misiniz
Tatlım burda kimse doktor değil ki bu çok karmaşık bir test neticede ancak doktorun anliycagi bir şey farkındayım merak ediyorsun ama burda kimi normal kimi yok şu şöyle bilip bilmeden konusucaklar ikilemde kalacaksın içini ferah tut doktoruna göster. İnşallah niyetine kavusursunArkadaşlar sizden başka soracağım kimse yok malum virüs ve hastaneye de gidemiyorum adetimin üçüncü günü bu hormon testi yapıldı . 25 yaşındayım 9 Aydıner bebek düşünüyoruz. Lütfen tahlilimi yorumlar misiniz
Ultrasonda pco yok dedi hersey normal görünüyor dediPko olabilir. Ulturasondan bakıp birsey söyledimi Dr?
Mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederimFsh düşürmek için testere dişli aslan pençesi içiyolar sende bi araştır onu istersen
Amh'ye de baktırmak gerekir ama amh sonucu da aslında hamile kalmayı o kadar etkilemiyo çünkü benim arkadaşımın amh'si 0.08'di doktorlar tüp bebek dediler hep umutsuz konuşuyolardı ama hamile kaldı kendiliğinden oldu hemde öyle fazla denememiş bile Allah dileyince her türlü oluyo
Evet haklısınız fakat malum durumlar ve merak ediyorum . Çok haklısınızTatlım burda kimse doktor değil ki bu çok karmaşık bir test neticede ancak doktorun anliycagi bir şey farkındayım merak ediyorsun ama burda kimi normal kimi yok şu şöyle bilip bilmeden konusucaklar ikilemde kalacaksın içini ferah tut doktoruna göster. İnşallah niyetine kavusursun![]()
Teşekkür ederimFsh tsh yüksek. Fsh sıkıntılı bi değerde doktorunuzla konuşun amh testi ister belki
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimBence hersey normal gozukuyor, fsh her ay degısebılen bır deger stres bıle etkılıyor, bırazcıkta tsh yuksek doktor gereklı gorurse dusurmek için ilaç baslar hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Pko da LH yüksek oluyor tam tersiPko olabilir. Ulturasondan bakıp birsey söyledimi Dr?
Aynen zaten doktor ultrasonda pko yok dediPko da LH yüksek oluyor tam tersi