- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
İnşaAllah çektirdiğim yerle ilgilidir bu şekil farkı . İçime su serptiniz iki filmim de farklı deyince. Çok teşekkürler .2 defa rahim filmi çekildim ama şekil çok farklı belki
Çektirdiğiniz yerle ilgilidir. Ama tüplerde sıvı geçişi var o belli. Ama şekil banada farklı geldi.
Canım röntgen teknisyeniyim. Tüplerin açık görünüyor problem yok gibi fakat rahmin büyük biraz geldi bana normalde daha ince görünür böyle yuvarlak değil. Tabi kiste bağlı bir durumda olabilir. Yada uzun süredir adet görmediysen duvarda kalınlaşma tam bilemicem. Fakat filmini alıp başka doktordan fikir almanı tavsiye ederim. Geçmiş olsunEki Görüntüle 2080233 Arkadaşlar , biliyorum konunun yeri burası değil ama yardıma ihtiyacım var , lütfen konum hemen taşınmasınbirkaç aydın gebe kalamıyorum , rahim filmi çektirdim . Doktor yorumladı ama farklı bakış açısına da ihtiyacım var . Sizce bu filmle gebelik çok mu zor ?
Not: tüplerim açıkmış, rahim hipertrofiktir yazıyor. 4 cm de bir miyomum var.
Canım röntgen teknisyeniyim. Tüplerin açık görünüyor problem yok gibi fakat rahmin büyük biraz geldi bana normalde daha ince görünür böyle yuvarlak değil. Tabi kiste bağlı bir durumda olabilir. Yada uzun süredir adet görmediysen duvarda kalınlaşma tam bilemicem. Fakat filmini alıp başka doktordan fikir almanı tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Amin . İnşaAllah rabbim bekleyen , isteyen herkesin yardımcısı olsun .Myom varmış zaten hipertrofi ekstra büyümesi demek. Normalden daha büyük olması yani. Myoma bağlıda olabilir. Myom çok zararlı bir şey değil çoğu kadında olur. Tedavini ol duanı et. Allah yardım etsin inş
Tüpler nerede ya
Geçmiş olsun, buradaki kimse kadın Doğum uzmanı kıvamında nitelikli bir yorumda bulunamaz, doktorunuzla görüşüp biran önce tedavi ne gerektiriyorsa başlayın derim. Burada tedavi sonrası hamile kalan kıyamet kadar kadın var.
Evet canim histeroskopiyle ufak bir ameliyat geçirdim doktorum 6 ay bekle olmazsa tüp bebek yaparız demisti cok şükür hamile kaldim.Rahim şekliniz nedeniyle bir ameliyat durumu filan geçirdiniz mi ?
ş
Çok sevindim sizin adınıza . İnşaAllah Benin gibilere ve bana da nasip olur hamilelik .Evet canim histeroskopiyle ufak bir ameliyat geçirdim doktorum 6 ay bekle olmazsa tüp bebek yaparız demisti cok şükür hamile kaldim.
Adana kışla başkent üniversitesi doktor pinar caglar aytaç rahim konusunda master yapmış cok bilgili bir doktor kesinlikle gitmeni tavsiye ederim.
Adetimin 7.günü çekildi . Gideceğim canım başka doktordan aldım randevumu.Ben senin yerinde olsam doktorda bulurdum kendimi burda care arama.. doktorla yuzyuze gorus ve miyomu yoketmenin bir yolunu bul zaman kaybetme. Cok kalinlasmis rahmin adrt zamani cekilmedimi? Adet zamani bu kadar buyuk olamaz. Ama miyomdanda kaynaklidir tabi en iyisimi hemen doktora gidin burda vakit kaybetmeyin ne desek elle tutmaz.
InşAllah canım sakın stres yapma ve elalem ne der diye düşünme ben çok kafaya taktım noldu hasta oldum.Çok sevindim sizin adınıza . İnşaAllah Benin gibilere ve bana da nasip olur hamilelik .
Şekil farklı diyen kişiler için söylüyorum, rahmin geriye olması durumu olabilir belki.. Normal film neye benziyor bilmiyorum ama aklıma bu geldi. Benim de rahmim ters mesela, hiç film çektirmedim ama..
Aaa rahim kardeşliğibenimkide :) acaba bu yaygın bir şey mi ya da etkileri var mı çok bilemiyorum.
Aaa rahim kardeşliğiAz kişide ters oluyormuş rahim canım, kaç doktor gördüm hiçbiri de rahmin ters dememişti, tesadüfen bir doktor söyledi o da ultrasonda biraz bastıracağım rahim arkada olduğu için dedi, ben ilk kez o zaman öğrendim. Hiçbir farklı etkisi yokmuş. Hamilelikte normal şekline dönüyormuş, doğumdan sonra yine ters dönüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?