Oncelikle doktorunuza guvenmeyip burdaki yorumlara ne kadar guveneceksiniz/guvenmelisiniz?? Sorularini sorduktan sonra, konu hakkinda asiri hassas oldugunuzu tahmin ediyorum.Eki Görüntüle 2080233 Arkadaşlar , biliyorum konunun yeri burası değil ama yardıma ihtiyacım var , lütfen konum hemen taşınmasınbirkaç aydın gebe kalamıyorum , rahim filmi çektirdim . Doktor yorumladı ama farklı bakış açısına da ihtiyacım var . Sizce bu filmle gebelik çok mu zor ?
Not: tüplerim açıkmış, rahim hipertrofiktir yazıyor. 4 cm de bir miyomum var.
Oncelikle doktorunuza guvenmeyip burdaki yorumlara ne kadar guveneceksiniz/guvenmelisiniz?? Sorularini sorduktan sonra, konu hakkinda asiri hassas oldugunuzu tahmin ediyorum.
Goruldugu kadariyla rahimde anormal bir yapi veya sekil bozuklugu yok. Gebeligin olusmasini veya olusan gebeligin devam etmesini engelleyen kaviter bir sorun da yok gibi. Tupler açık. . Myom da gebelige engel bir durum olmuyor genelde. Myomun yerlesim yeri ve boyutuna gore doktorunuz gerekli bilgiyi vermistir diye düşünüyorum. Insallah en kisa zamanda gebe kalirsiniz
Buradakiler işin Uzmanı değil ki nasıl yorumlasınlar. Hadi yorumladık bize nasıl güveneceksiniz. Doktorunuza sorun.
Rahîm şeklin normal degil sana istersen Kendi rahim filmimi özelden atayım, benim rahimde ve bir tüpüm de hiç problem yok, bir tüpüm kapalı ve sıvı birikmesi var.Eki Görüntüle 2080233 Arkadaşlar , biliyorum konunun yeri burası değil ama yardıma ihtiyacım var , lütfen konum hemen taşınmasınbirkaç aydın gebe kalamıyorum , rahim filmi çektirdim . Doktor yorumladı ama farklı bakış açısına da ihtiyacım var . Sizce bu filmle gebelik çok mu zor ?
Not: tüplerim açıkmış, rahim hipertrofiktir yazıyor. 4 cm de bir miyomum var.
Atarsanız iyi olur , teşekkürler . Beklıyorum ...Rahîm şeklin normal degil sana istersen Kendi rahim filmimi özelden atayım, benim rahimde ve bir tüpüm de hiç problem yok, bir tüpüm kapalı ve sıvı birikmesi var.
Fakat bana rahimin cok enteresan geldi rahim şekli böyle olmamalı.
Evet rahim sekli bana da farklı geldi konu sahibi mutlaka başka doktorlara danışın.Rahîm şeklin normal degil sana istersen Kendi rahim filmimi özelden atayım, benim rahimde ve bir tüpüm de hiç problem yok, bir tüpüm kapalı ve sıvı birikmesi var.
Fakat bana rahimin cok enteresan geldi rahim şekli böyle olmamalı.
Attım.Atarsanız iyi olur , teşekkürler . Beklıyorum ...
Tek tüplerle bitse iyi. Tüpler, rahim şekli, rahim içi boşluğuna, rahim kalınlığı, amh/ fsh/tsh/e2/ prolaktin hormonlari, sperm hizi ileri hizi, sperm morfolojisi, yumurta kalitesi.Evet rahim sekli bana da farklı geldi konu sahibi mutlaka başka doktorlara danışın.
Sadece tuplerin açık olmasıyla iş bitmiyor mesela benim 6 yıl olmadı rahmim t seklindeydi cok şükür evladim oldu ama ne çektim ben bilirim.
Rabbim hayırlısıyla evlatlar versin inşallah canim sana ve tüm isteyenlere başına gelmeyen bilmez çünkü.Tek tüplerle bitse iyi. Tüpler, rahim şekli, rahim içi boşluğuna, rahim kalınlığı, amh/ fsh/tsh/e2/ prolaktin hormonlari, sperm hizi ileri hizi, sperm morfolojisi, yumurta kalitesi.
Tek tüple doğal yolla hamile kaldım düştü, bir tüp bebek denedim tutmadi.
Bi sure sonra tekrar denicem bende.
Uzun bi yolculuk çocuk.
Aynen dedigin gibi canim bende onu araştırıyordum ama tedavisi mutlaka vardır.Hepinize cevabınız için teşekkür ediyorum . Tabii ki başka doktora da gideceğim ama gidene kadar birkaç bilen yorum , bilen görüş istedim. Miyom sebebiyle rahmim büyümüş. Benim de kafama takılan bu büyüme de tüpler açık olsa dahi sperm nasıl ulaşır ki???? Offfff çok zormuş çokkkkk.
Ben çocuğu hayatımın odak noktası yapmıyorum, hani deli gibi isteyenler olur ya öyle değilim. Hep hayırlısı derim.Rabbim hayırlısıyla evlatlar versin inşallah canim sana ve tüm isteyenlere başına gelmeyen bilmez çünkü.
şAynen dedigin gibi canim bende onu araştırıyordum ama tedavisi mutlaka vardır.
Mutlaka iyi bir kac doktora görün tek doktorla yetinme kesinlikle canim.
Rabbim gönlüne göre versin InşAllah.
İşte bu sebeple ben de burdan medet umuyorum , hiç kimse bilmiyor durumumuBen çocuğu hayatımın odak noktası yapmıyorum, hani deli gibi isteyenler olur ya öyle değilim. Hep hayırlısı derim.
Fakat çok zor ni süreç, çok güçlü bi insan olduğum halde ben bile dibe vurdum çıktım.
Birde maalesef eş dost akraba bu konuda ak baba gibiler.
Sinir ediyorlar insanı.
Geçen gün bir akrabam kadın nasıl soru soru gel istersen sen hamile bırak dedim.
Bence bu süreç kk dışında hic bir eş dost akraba tarafından kimse bilmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?