- 27 Ekim 2017
- 24
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi Kaktushanimm
-
Boşanma sürecindeyim, evlilik sürencindeyken eski konuştuğum kişi beni aradı mesaj attı ve ben neyle karsılacagımı bilmedigim icin eşime söyleyememistim ve eski konuştuğuma sadece beni arama ben evliyim diye mesaj attım ve sildim birdaha yazmayacağını düşünmüştüm tekrar arayıp yazmış ve bunu eşim yakalamıştı bağırdı çağırdı beni konuşmakla suçlamıştı fakat benim hiç konuşma görüşme gibi durumum olmamıştı eşim benim yazmadığıma konuşmadığıma sakinleştikten sonra kanaat getirmişti ve evliliğimize devam etmiştik fakat çok sıkıntılı bir insandı psikolojik baskı uyguluyor insanlarla konuşmamı yasaklamıştı, fazlasıyla aileci bir yapısı vardı evinizi otel gibi kullanıyorduk köle gibi hizmetlerini yapıyordum ve sonunda dayanamadım ayrılma kararı aldık. Elime tebligat kağıdı gelinceye kadar üzgün fakat bu kadar kötü değildim kağıtta onu aldattığımı sürekli birileriyle konuştuğumu vs savunuyordu görünce kendimden geçmiştim ustelik aksabaydık tum insanlara aldattı diyerek anlatmış şuan ailem ve ben çok zor günler geçiriyoruz namusuma laf ettiler cok çirkin iftiralara maruz kaldım. Ne yapmam lazım nasıl hareket etmem lazım bilmiyorum mahkemede tüm herşey ortaya cıkacak hic korkmuyorum fakat bu iftira beni oldukça sarstı, hayatımın sonu gelmiş gibi hissediyorum,kendimi bir türlü sakinlestiremiyorum.
Ailem konuştuğumu iddia ettiği kişiyle görüştü oda gerçekleri anlattı benim bir suçum olmadığını söyledi, dokümanımı istemişler birde utanmadan herşey çıkacak zaten anlattıgımdan ötürü asla başka birşey olmadı, muhim olan psikolojim kaldıramıyorum insanların bu kadar kötü olmasını.Gsm sirketinden o kisiyle yaptigin tel gorusmesi veya mesajlari çikarttirsan, boylece senin ben evliyim beni rahatsiz etme dedigin ispatlansa??
tamam o zaman icin rahat olsun. Sen de aldatmadigin ortaya ciktiginda iftira icin dava aç? Ya da bilemiyorum kocani da tanimiyoruz sonucta. Direkt bosan kurtul, belki de Allah'a havale etmek en iyisidir.Ailem konuştuğumu iddia ettiği kişiyle görüştü oda gerçekleri anlattı benim bir suçum olmadığını söyledi, dokümanımı istemişler birde utanmadan herşey çıkacak zaten anlattıgımdan ötürü asla başka birşey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?