• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen rahatlamaya ihtiyacım var!!!

Kaktushanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
24
6
1
26
Boşanma sürecindeyim, evlilik sürencindeyken eski konuştuğum kişi beni aradı mesaj attı ve ben neyle karsılacagımı bilmedigim icin eşime söyleyememistim ve eski konuştuğuma sadece beni arama ben evliyim diye mesaj attım ve sildim birdaha yazmayacağını düşünmüştüm tekrar arayıp yazmış ve bunu eşim yakalamıştı bağırdı çağırdı beni konuşmakla suçlamıştı fakat benim hiç konuşma görüşme gibi durumum olmamıştı eşim benim yazmadığıma konuşmadığıma sakinleştikten sonra kanaat getirmişti ve evliliğimize devam etmiştik fakat çok sıkıntılı bir insandı psikolojik baskı uyguluyor insanlarla konuşmamı yasaklamıştı, fazlasıyla aileci bir yapısı vardı evinizi otel gibi kullanıyorduk köle gibi hizmetlerini yapıyordum ve sonunda dayanamadım ayrılma kararı aldık. Elime tebligat kağıdı gelinceye kadar üzgün fakat bu kadar kötü değildim kağıtta onu aldattığımı sürekli birileriyle konuştuğumu vs savunuyordu görünce kendimden geçmiştim ustelik aksabaydık tum insanlara aldattı diyerek anlatmış şuan ailem ve ben çok zor günler geçiriyoruz namusuma laf ettiler cok çirkin iftiralara maruz kaldım. Ne yapmam lazım nasıl hareket etmem lazım bilmiyorum mahkemede tüm herşey ortaya cıkacak hic korkmuyorum fakat bu iftira beni oldukça sarstı, hayatımın sonu gelmiş gibi hissediyorum,kendimi bir türlü sakinlestiremiyorum.

Son düzenleme:
eger ıspat edebileceği birşey yoksa siz de korkmayın

dava sonrasında da sizde herkese madem aldatmışım ıspat edip çatır çatır tazminatını alsaymış dersiniz

evet kötü bir durum ama şuan korkmak ve üzülmek yersiz
güçlü olun

Boşanma sürecindeyim, evlilik sürencindeyken eski konuştuğum kişi beni aradı mesaj attı ve ben neyle karsılacagımı bilmedigim icin eşime söyleyememistim ve eski konuştuğuma sadece beni arama ben evliyim diye mesaj attım ve sildim birdaha yazmayacağını düşünmüştüm tekrar arayıp yazmış ve bunu eşim yakalamıştı bağırdı çağırdı beni konuşmakla suçlamıştı fakat benim hiç konuşma görüşme gibi durumum olmamıştı eşim benim yazmadığıma konuşmadığıma sakinleştikten sonra kanaat getirmişti ve evliliğimize devam etmiştik fakat çok sıkıntılı bir insandı psikolojik baskı uyguluyor insanlarla konuşmamı yasaklamıştı, fazlasıyla aileci bir yapısı vardı evinizi otel gibi kullanıyorduk köle gibi hizmetlerini yapıyordum ve sonunda dayanamadım ayrılma kararı aldık. Elime tebligat kağıdı gelinceye kadar üzgün fakat bu kadar kötü değildim kağıtta onu aldattığımı sürekli birileriyle konuştuğumu vs savunuyordu görünce kendimden geçmiştim ustelik aksabaydık tum insanlara aldattı diyerek anlatmış şuan ailem ve ben çok zor günler geçiriyoruz namusuma laf ettiler cok çirkin iftiralara maruz kaldım. Ne yapmam lazım nasıl hareket etmem lazım bilmiyorum mahkemede tüm herşey ortaya cıkacak hic korkmuyorum fakat bu iftira beni oldukça sarstı, hayatımın sonu gelmiş gibi hissediyorum,kendimi bir türlü sakinlestiremiyorum.

İnsanlık kavgada ve ayrılıkta belli olurmuş. Evet erkekler malesef iftira atmaya bayılıyorlar. Madem aldatılmış ne diye sineye çekmiş sorarlar adama. Hiç üzme kendini,elinde kanıt yoksa eski eşinin,iftira ve namusa laf söylemeden dolayı tazminat davası aç da dünyanın kaç bucak olduğunu görsün.

Basitligini bu sekilde ortaya koymus olmus
Ac iftira davasini nede olsa cikar mahkeme hersey gorsun ne oluyor

Gsm sirketinden o kisiyle yaptigin tel gorusmesi veya mesajlari çikarttirsan, boylece senin ben evliyim beni rahatsiz etme dedigin ispatlansa??

Allahın cezaları bazı psikopat erkekler
Hâlâ öğrenemedi
Bir kadın NAMUSUNU kendi için taşır!

İftirayı atan ispatlamak zorunda
Eğer ispat edemez ise ki
Sizin dediğiniz gibi sadece uyarıcı bir mesaj yollamışsınız
Siz karşı dava açarsınız

Evet yıpratıcı bir süreç ama hiç yılmayın dik durun suçlu gibi üzülüp izlenim vermeyin çevrenize

Sizi bilen bilir
Bilmeyen de kendi gibi bilir

Lütfen üzülmeyin
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Gsm sirketinden o kisiyle yaptigin tel gorusmesi veya mesajlari çikarttirsan, boylece senin ben evliyim beni rahatsiz etme dedigin ispatlansa??
Ailem konuştuğumu iddia ettiği kişiyle görüştü oda gerçekleri anlattı benim bir suçum olmadığını söyledi, dokümanımı istemişler birde utanmadan herşey çıkacak zaten anlattıgımdan ötürü asla başka birşey olmadı, muhim olan psikolojim kaldıramıyorum insanların bu kadar kötü olmasını.

Ailem konuştuğumu iddia ettiği kişiyle görüştü oda gerçekleri anlattı benim bir suçum olmadığını söyledi, dokümanımı istemişler birde utanmadan herşey çıkacak zaten anlattıgımdan ötürü asla başka birşey olmadı.
tamam o zaman icin rahat olsun. Sen de aldatmadigin ortaya ciktiginda iftira icin dava aç? Ya da bilemiyorum kocani da tanimiyoruz sonucta. Direkt bosan kurtul, belki de Allah'a havale etmek en iyisidir.

Bu yaptığı onun ne kadar kompleks sahibi ve özgüvensiz biri olduğunu gösteriyor aslında. Kendinize güvenin ve insanlara açıklama yapma ihtiyacı bile duymayın. Ne kadar kararlı, sakin ve dik durursanız o kadar rahat atlatırsınız bu süreci.

Bi kaç ay önceki bir konu bi anda rastgeldim benzer şeyler yaşamışız yazasım geldi :) ben de 1 sene önce ayrıldım,ayrılmışım herşey bitmiş gitmiş,geçenlerde duydum arkamdan onun pis ailesi demişler hep evin en üst katında çatıda biriyle konuşuyordu,hiç umursamadım.Bi kere acil bişey oldu ablamla konuştum,iftira atacaklar ya laf arıyorlar işte,Allah’a havale et,kardeşim.Rabbim biliyorya.Ben öyle yaptım.Bu kadar kolay iftira atabiliyorlarya Allahlarından bulsunlar ne diyelim...

İstediği kadar desin
Boşanma süreci malesef insanlar yapmadıkları kalmıyor
Ayriyeten zaten hakim karar verirse dökümanın gelir
Ve orda senin haklılığın ortaya çıkar
Korkma yani

Bence karsi tarafa tazminat davasi acin bu durumdan ötürü. Ellerinde baska birsey yoksa kadinlarin namusuna ve kisiligine iftira atarlar. Benim bir akrabagim evlendirme programina katilip ekranda eski esine "beni aldatti onun icin ayrildim" diye iftira atti. Bunlarin kocaman cocuklari ve torunlari var. Bütün ailemiz tepki gösterdi cünkü bayan bosanmis olabilir akrabagimdan ama kesinlikle öyle aldatma felan yoktu. Ogullari ve diger akrabaglar kanali arayip bunu söyledi de. Ailecek bayana sahip ciktik. Kimseye de ezdirmeyiz. Siz davanizi acin. Elaleme de ayni böyle dersiniz. Ya aldattigimi ispat eder,ya da en büyük serefsiz odur diye. Birsey yapmadiysaniz korkulacak da birseyiniz yok.

Back