• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen özellikle moderatör arkadaşlar bakın ve yardımmm edinn

incites

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2006
267
0
621
47
Aydın
:28: $salas-kazak-modelleri8.jpg bu diplerden gelen ton nedir bir türlü karar veremedim bulunduğum yer kasaba olduğu ve bilgili kuaför bulamadığım için sizlerin fikrini ihtiyacım var çokcana bu renk nedir deneyimli ve bilgili arkadaşlar kk adına yardımmmm..........:52::52: bu arada fotoyu tıklayıp açıpda bakarsanız sanırım daha iyi anlaşılıyor renk tonu http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/boshayallersmile.gif

ben loreal köpük boyalardan akajuyla boyadığımda buna çok yakın bir renk olmuştu böyle kahve vişne tonu karışık bi kızıldı ama sonra aktı 2 haftada. ama bu renk daha canlı sanki

$sublime-mousse-552-caoba-helado-sensual.jpg $barbara-palvin.jpg

bende aktıktan sonra bu rengi aldı canım begendiğin renge yakın bu var bildiğim. ilk boyadığımda kızıllık daha yoğundu.

ben loreal köpük boyalardan akajuyla boyadığımda buna çok yakın bir renk olmuştu böyle kahve vişne tonu karışık bi kızıldı ama sonra aktı 2 haftada. ama bu renk daha canlı sanki
öncelikle cevabın için teşekkür ederim fakat köpük boyalardan daha önce denemedim ve kullananlardan hiç olumlu yanıt duymadım pek memnun değiller bu boyalardan dediğin gibi banada ilk bakışda akaju gibi geldi ama değil kesinlikle başka bir şeyler var bunda ama ne ??

rica ederim canım. akajunun içine kızıl tonlarında bi renk karıştırılarak yapılabilir sanırım tek renk yok o saçta karıştırıp çıokmış bence o renk. sana bi site yazıcam bugün denk geldim. fotografı oraya ekle orda kuaför cevap veriyor hangi renkleri karıştırman gerektiğini söylüyor.

hımm bu olabilir gibi evet ama saçı açmadan tutarmı aceb ??? koyu kahve 5 tonlarında saçım benim şu an .........

açmadan koyu olur.palettenin kızıl açıcısı var tek seferde hem açıyor hem kızıl yapıyor bak bu işte
$palette-radiance-tutkulu-kızıl-saç-boyası1.jpg
bununla boyarsın istediğin renge yakın olur ondan sonra da öbür loreal'le boyarsın gerek duyarsan.

açmadan koyu olur.palettenin kızıl açıcısı var tek seferde hem açıyor hem kızıl yapıyor bak bu işte
Eki Görüntüle 673267
bununla boyarsın istediğin renge yakın olur ondan sonra da öbür loreal'le boyarsın gerek duyarsan.
aaa ben bu kızıl açıcıyı hiç bilmiyordum eee bununla açılınca aynı yıpranma oluyormu yoksa dahamı az yıpranıyor denedinizmi siz ? VikingPrincess bununla açarsam eğer o halde su bazlı seacolor serilerinden deepred kesin tutar o halde o renk çok güzel ve bu renk işde ama ben açılmasından korkuyorum artık bir kere yanınca gözüm kesmiyor açıkcası fakat deepred tam bu fotodaki renk işde ama bu boyanın tutması içinn saçın açılması gerekli işde bu açıcı eğer sarı açanlara göre daha az yıpratıyorsa yarın alınası o halde sağolasın......

aaa ben bu kızıl açıcıyı hiç bilmiyordum eee bununla açılınca aynı yıpranma oluyormu yoksa dahamı az yıpranıyor denedinizmi siz ? VikingPrincess bununla açarsam eğer o halde su bazlı seacolor serilerinden deepred kesin tutar o halde o renk çok güzel ve bu renk işde ama ben açılmasından korkuyorum artık bir kere yanınca gözüm kesmiyor açıkcası fakat deepred tam bu fotodaki renk işde ama bu boyanın tutması içinn saçın açılması gerekli işde bu açıcı eğer sarı açanlara göre daha az yıpratıyorsa yarın alınası o halde sağolasın......

ben birkaç kere kullandım bunu saçımın boyasız yerleri tam kutudaki resim gibi olmuştu uçlarında siyah boya vardı oralar daha koyu oldu fazla yıpratmıyor ama sürekli kullanınca yakar tabi.sarı açıcılar kadar yıpratmıyor tabi yinede

ben birkaç kere kullandım bunu saçımın boyasız yerleri tam kutudaki resim gibi olmuştu uçlarında siyah boya vardı oralar daha koyu oldu fazla yıpratmıyor ama sürekli kullanınca yakar tabi.sarı açıcılar kadar yıpratmıyor tabi yinede
teşekkür ederim tekraren denenesi bi rürün o halde son bir bilgi istesem acaba ten renginiz nedir ona göre değerlendiricem size yakışıyorduysa bu ton ........

canım benim ten rengim şöyle azcık sarıya dönük beyaz gibi bana kızıl yakışıyor ama bakır makyajsız asla bakır yansımalı saç beni sarılık hastası gibi gösteriyor sürekli makyaj yapmam gerekiyor
$15hcsp0.png
$2s1ar9f.jpg

Eklentiler

• $e71bns.png
    $e71bns.png
    152,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
benimde buğday yazın resmen bronz oluıyourm gerçide ondan dolayı yaza hazırlık yapsam daha iy olucak saç için alt tonlarım sarı aslında soğuk tenliyim daha çok ondan dolayı bendede aynı bakırlar hasta gibi yaparbeni fakat mor tonlardaki saçlar iyi oluyor hemde çok iyi bu ton ondan hoşuma gitti aslında bu saçda daha çok kızıllık değilde

buna benzettim:

$koleston 6.55 göz alıcı maunnn.JPG

içinde kızıllık da olan bakır. akaju bakır kumral olabilir...

Back