![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
![$salas-kazak-modelleri8.jpg $salas-kazak-modelleri8.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/403/403676-0838a5c18cad16fa999c75f520b62f9b.jpg?hash=CDilwYytFv)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle cevabın için teşekkür ederim fakat köpük boyalardan daha önce denemedim ve kullananlardan hiç olumlu yanıt duymadım pek memnun değiller bu boyalardan dediğin gibi banada ilk bakışda akaju gibi geldi ama değil kesinlikle başka bir şeyler var bunda ama ne ??ben loreal köpük boyalardan akajuyla boyadığımda buna çok yakın bir renk olmuştu böyle kahve vişne tonu karışık bi kızıldı ama sonra aktı 2 haftada. ama bu renk daha canlı sanki
öncelikle cevabın için teşekkür ederim fakat köpük boyalardan daha önce denemedim ve kullananlardan hiç olumlu yanıt duymadım pek memnun değiller bu boyalardan dediğin gibi banada ilk bakışda akaju gibi geldi ama değil kesinlikle başka bir şeyler var bunda ama ne ??
loreal recital preference 6.64 bakır kor kızıl bu dipteki rengi verir
Eki Görüntüle 672947
hımm bu olabilir gibi evet ama saçı açmadan tutarmı aceb ??? koyu kahve 5 tonlarında saçım benim şu an .........
aaa ben bu kızıl açıcıyı hiç bilmiyordum eee bununla açılınca aynı yıpranma oluyormu yoksa dahamı az yıpranıyor denedinizmi siz ? VikingPrincess bununla açarsam eğer o halde su bazlı seacolor serilerinden deepred kesin tutar o halde o renk çok güzel ve bu renk işde ama ben açılmasından korkuyorum artık bir kere yanınca gözüm kesmiyor açıkcası fakat deepred tam bu fotodaki renk işde ama bu boyanın tutması içinn saçın açılması gerekli işde bu açıcı eğer sarı açanlara göre daha az yıpratıyorsa yarın alınası o halde sağolasın......açmadan koyu olur.palettenin kızıl açıcısı var tek seferde hem açıyor hem kızıl yapıyor bak bu işte
Eki Görüntüle 673267
bununla boyarsın istediğin renge yakın olur ondan sonra da öbür loreal'le boyarsın gerek duyarsan.
aaa ben bu kızıl açıcıyı hiç bilmiyordum eee bununla açılınca aynı yıpranma oluyormu yoksa dahamı az yıpranıyor denedinizmi siz ? VikingPrincess bununla açarsam eğer o halde su bazlı seacolor serilerinden deepred kesin tutar o halde o renk çok güzel ve bu renk işde ama ben açılmasından korkuyorum artık bir kere yanınca gözüm kesmiyor açıkcası fakat deepred tam bu fotodaki renk işde ama bu boyanın tutması içinn saçın açılması gerekli işde bu açıcı eğer sarı açanlara göre daha az yıpratıyorsa yarın alınası o halde sağolasın......
teşekkür ederim tekraren denenesi bi rürün o halde son bir bilgi istesem acaba ten renginiz nedir ona göre değerlendiricem size yakışıyorduysa bu ton ........ben birkaç kere kullandım bunu saçımın boyasız yerleri tam kutudaki resim gibi olmuştu uçlarında siyah boya vardı oralar daha koyu oldu fazla yıpratmıyor ama sürekli kullanınca yakar tabi.sarı açıcılar kadar yıpratmıyor tabi yinede