Lütfen Önerilerinizi Paylaşın

esmeraysem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
865
43
73
Merhaba bu konu pek dert sayılırmı sizlere göre bilmiyorum ama bana göre sayılır rahatsızlık duyduğumuz şey her neyse bizim derdimizdir sonuçta uzatmadan geçeyim. Benim dişlerim oldukça hassaslar ve diş etlerimde öyle geçenlerde soğuk su içtim 1 saate yakın sızlaması sürdü dişlerimde çürük sorunum yok ama hassasiyeti var tatlıların asitli yiyeceklerin zararlı olduklarını bildiğim için yemiyorum ama tatlı falan yemekte istiyorum.

Araştırdım ne iyi gelir diye iki diş macunu arasında kaldım hangisini alcağımı bilmiyorum Sensodyne Pronamel ve Colgate Sensitive Pro Relief ikisininde iyi yorumları var ama genede sormak istedim ikiside hassasiyete iyi geliyomuş.

Rahat yemek içmek istiyorum Eğer kullanan yada çevresinden fikir sahibi olan varsa lütfen paylaşsın şimdiden sağ olun.

Sensodyne iyidir

Yeni dis bakimindan cikmis biri olarak dis etimin asiri hassas olusunu farkeden discim Sensodyne macun+firca onerdi simdilik memnunum dis eti kanamalarim da azaldi:)

Sensodyne f olani kullanmalisin dis etlerini koruyan bi dis macunu.
Onun disinda paradontax kullanabilirsin bitkisel papatya ozlu vs cok ise yariyor ama tadi igrencccc :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Diş eti için zaten paradontax kullanıyorum evet tadı çok kötü ama kullandıkça alışıyosun ama kullanacağım diş macununda iyi bişey olmasını istiyorum karar vermek çok zor oluyo ya :)

Herkes sensodyne onermis ama esim colgate kullanior Cok memnun!:-D ama onun dis eti problemi yok tek derdi soguk seyler icerken olan rahatsizligi. Onun icin onu kullaniyor cok mutlu:-D

Herkes sensodyne onermis ama esim colgate kullanior Cok memnun!:-D ama onun dis eti problemi yok tek derdi soguk seyler icerken olan rahatsizligi. Onun icin onu kullaniyor cok mutlu:-D

Diş etim için ayrı kullanıyorum yazımda ağzımın hassas olduğunu belirtmek istemiştim :) Peki Colagate Sensitive Pro Relief mi kullanıyo

Evet adini uzunca yazmadım ikisini sorunca. Ama cok memnun o yaklasik 3 senedjr falan onu kullanior.

Evet adini uzunca yazmadım ikisini sorunca. Ama cok memnun o yaklasik 3 senedjr falan onu kullanior.

Ozaman gerçekten iyi etki ediyomuş bu Sensodyne de yumuşamış diş minesini onarıyomuş yenilen içilen şeylere karşı hassasiyet kalkıyomuş diş minesi sertleşince buda etkiledi beni Colgate okuyorum bulduğum yerde içeriğini de diş minesi sertleştirme yazmıyo

Önerilerini paylaşan kişiler az olsada paylaşan kişiler çok sağ olun daha başkalarınında bekliyorum bilgisi olanların :)

Önerilerini paylaşan kişiler az olsada paylaşan kişiler çok sağ olun daha başkalarınında bekliyorum bilgisi olanların :)

Bende de bu hassasiyet var hatta on disim bu yuzden kanal tedaviye gitti bir tanesi daha kanal olacak hassasiyet yuzunden Ben colgate kullandim parmagimla ovaladim disimi ve inanilmaz bir degisim oldu sicaga soguga karsi hicbir sey hissetmiyordum dusun nefes alirken bile hassasiyet yapiyordu..Zaten bu macun kucucuk bir sey 2 hafta falan kullandim baktim hassasiyet yok siradan klasik ipana,signal falan aldim.Ama tekrar basladi Simdi sensodyne kullaniyorum etki etti baya yani diyecegim o ki benim gibi hemen birakma dis ve dis etlerimiz hassas oldugu icin ozel macunlar kullanmamiz gerekiyor :)

Çok geçmiş olsun canım kullanmaya başlasam bırakmam zaten ona devam ederim Sensdoyne hangisini kullandım Pronamel mi

Çok geçmiş olsun canım kullanmaya başlasam bırakmam zaten ona devam ederim Sensdoyne hangisini kullandım Pronamel mi

Cok tesekkur ederim :)) Sensodyne hassas disler icin ferah nefesi kullaniyorum simdi baya guzel zaten Sensodyne hassas disler uzerine oldugu icin doktorum once colgatei sonra bunu dene dedi bende fiyati daha uygun diye simdi sensodyne'e basladim :)

Cok tesekkur ederim :)) Sensodyne hassas disler icin ferah nefesi kullaniyorum simdi baya guzel zaten Sensodyne hassas disler uzerine oldugu icin doktorum once colgatei sonra bunu dene dedi bende fiyati daha uygun diye simdi sensodyne'e basladim :)

Anladım canım Sensodyne Pronamel çok iyimiş kullanmadım ama düşündüm yorumlarıda çok güzel Colgate dahamı pahalı geliyodu :)

Anladım canım Sensodyne Pronamel çok iyimiş kullanmadım ama düşündüm yorumlarıda çok güzel Colgate dahamı pahalı geliyodu :)

Simdi baktimda bu Sendosyne pronamel benim eski dis macunummuss ben sevmemistim bunu siradan dis macununa gore iyi ama hassasiyete karsi koruyor yani hassasiyet olduktan sonra etki etmiyor..Colgate bin basar kesinlikle ben colgatenin yarim tup denilebilecek kadarini 4.5tlye almistim mesela sende bir kere kullanirsin sonra sensodynenin herhangi bir dis macununu alirsin zaten sensodynenin hepsi uygun hassas dislere o sekilde daha ekonomik olur bizde sensodyne buyuk aile boy ferah nefes var 11 tl ama pronamel orta boy 12 tl :)

Anladım canım sağ ol bu Colgate Sensitive Pro Reilef diş minesinide koruyomu acaba onu göremedimde :)

Anladım canım sağ ol bu Colgate Sensitive Pro Reilef diş minesinide koruyomu acaba onu göremedimde :)

Doktor önerdiğine göre koruyordur bencee :) kusura bakma canim ya giremedim geç oldu biraz bide pronamel alacaksan eğer a 101de iki tanesi 14tl imişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…