- 2 Şubat 2011
- 865
- 43
- 73
- Konu Sahibi esmeraysem
Merhaba bu konu pek dert sayılırmı sizlere göre bilmiyorum ama bana göre sayılır rahatsızlık duyduğumuz şey her neyse bizim derdimizdir sonuçta uzatmadan geçeyim. Benim dişlerim oldukça hassaslar ve diş etlerimde öyle geçenlerde soğuk su içtim 1 saate yakın sızlaması sürdü dişlerimde çürük sorunum yok ama hassasiyeti var tatlıların asitli yiyeceklerin zararlı olduklarını bildiğim için yemiyorum ama tatlı falan yemekte istiyorum.
Araştırdım ne iyi gelir diye iki diş macunu arasında kaldım hangisini alcağımı bilmiyorum Sensodyne Pronamel ve Colgate Sensitive Pro Relief ikisininde iyi yorumları var ama genede sormak istedim ikiside hassasiyete iyi geliyomuş.
Rahat yemek içmek istiyorum Eğer kullanan yada çevresinden fikir sahibi olan varsa lütfen paylaşsın şimdiden sağ olun.
Araştırdım ne iyi gelir diye iki diş macunu arasında kaldım hangisini alcağımı bilmiyorum Sensodyne Pronamel ve Colgate Sensitive Pro Relief ikisininde iyi yorumları var ama genede sormak istedim ikiside hassasiyete iyi geliyomuş.
Rahat yemek içmek istiyorum Eğer kullanan yada çevresinden fikir sahibi olan varsa lütfen paylaşsın şimdiden sağ olun.