meltemakd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
118
18
13
23
Arkadaşlar erken gebelik testlerinde silik çizgiyi görmem rağmen bat 1 beta 2.30 çıktı böyle olup yükselen var mı ? Ne yapmalıyım şuan soğuk algınlığımda var ilaç kullanamıyorum.

Belirti güncellemesi sabah adet olacakmış gibi ağrım varken şimdi sadece sol kasığımda yanma hissi var

Test hangi markaydı? Başka marka test ile de denediniz mi? Bat a bir gün kala kanda mutlaka çıkardı.. test hatalı olabilir 😕

Test hangi markaydı? Başka marka test ile de denediniz mi? Bat a bir gün kala kanda mutlaka çıkardı.. test hatalı olabilir 😕
Prodoctor marka birde ben daha öncede beta verdiğimde hep 0.10 çıkardı belirtiler ve 2.30 çıkması da biraz umutlandırdı

Hmm genelde iyi derler ona ama bilemedim. Birkaç gün bekleyin bakalım, hayırlısı olsun hakkınızda

ben de profoctor ile öğrenmiştim üç gün kala testin fotoğrafını yükler misin varsa
Kamera kalit düşük o yüzden efekt yaptım ikiside bugün çekildi sağdaki prodoctor erken gebelik 10 dakikada çıktı kaset olan freely oda 10 dakikada çıktı ama kaset olan çok çok silik sol kasığımda batma ve yanma var

Eklentiler

• IMG_20250407_155619.webp
    IMG_20250407_155619.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250407_111151.webp
    IMG_20250407_111151.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 22
Kamera kalit düşük o yüzden efekt yaptım ikiside bugün çekildi sağdaki prodoctor erken gebelik 10 dakikada çıktı kaset olan freely oda 10 dakikada çıktı ama kaset olan çok çok silik sol kasığımda batma ve yanma var
o zaman bekleyin bazen böyle olup betanın arttığı olabiliyor evde idrar testiyle kendiniz takip edin umarım istediğiniz olur 🌸

Back
X