Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor marka birde ben daha öncede beta verdiğimde hep 0.10 çıkardı belirtiler ve 2.30 çıkması da biraz umutlandırdıTest hangi markaydı? Başka marka test ile de denediniz mi? Bat a bir gün kala kanda mutlaka çıkardı.. test hatalı olabilir![]()
testin markası neydi yalancı pozitif olabilir çünkü 1 gün kala kanda çıkardı evde testi tekrarlayın adet günü benceBelirti güncellemesi sabah adet olacakmış gibi ağrım varken şimdi sadece sol kasığımda yanma hissi var
Umarım öyle yapacağım yarın regl günüm takip edicem olmazsam tekrar kan veririm olmadıHmm genelde iyi derler ona ama bilemedim. Birkaç gün bekleyin bakalım, hayırlısı olsun hakkınızda
Prodoctordutestin markası neydi yalancı pozitif olabilir çünkü 1 gün kala kanda çıkardı evde testi tekrarlayın adet günü bence
ben de prodoctor ile öğrenmiştim üç gün kala testin fotoğrafını yükler misin varsaProdoctordu
Kamera kalit düşük o yüzden efekt yaptım ikiside bugün çekildi sağdaki prodoctor erken gebelik 10 dakikada çıktı kaset olan freely oda 10 dakikada çıktı ama kaset olan çok çok silik sol kasığımda batma ve yanma varben de profoctor ile öğrenmiştim üç gün kala testin fotoğrafını yükler misin varsa
o zaman bekleyin bazen böyle olup betanın arttığı olabiliyor evde idrar testiyle kendiniz takip edin umarım istediğiniz olurKamera kalit düşük o yüzden efekt yaptım ikiside bugün çekildi sağdaki prodoctor erken gebelik 10 dakikada çıktı kaset olan freely oda 10 dakikada çıktı ama kaset olan çok çok silik sol kasığımda batma ve yanma var
Umarımo zaman bekleyin bazen böyle olup betanın arttığı olabiliyor evde idrar testiyle kendiniz takip edin umarım istediğiniz olur![]()
prodoctora güvenebilirsiniz bu arada ovulasyon takibi yapmış mıydınızUmarımeğer günüm geçerse direk kan vermeyi düşünüyorum çünkü testler çok yanıltıcı malesef
Hayır yapmadım kasık ağrım ve akıntım olduğu gün değerlendirdik ve sonraki günle. Olursa şans bebek olucak minikprodoctora güvenebilirsiniz bu arada ovulasyon takibi yapmış mıydınız
peki hangi tarihe geldi tahmininizce. İnşallah Allah gönlüne göre versinHayır yapmadım kasık ağrım ve akıntım olduğu gün değerlendirdik ve sonraki günle. Olursa şans bebek olucak minik![]()
24 yumurtlamaydı 26 çatlama olarak hissettim. Allah razı olsun. Döngüm 28 günde bir oluyor.peki hangi tarihe geldi tahmininizce. İnşallah Allah gönlüne göre versin
son adet tarihi neydi normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmanız gerekir24 yumurtlamaydı 26 çatlama olarak hissettim. Allah razı olsun. Döngüm 28 günde bir oluyor.
11 marttı sat tarihimson adet tarihi neydi normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmanız gerekir
bence en kötü ihtimalle bir iki gün içinde adet olmanız gerekiyor ona göre testi yenileyin11 marttı sat tarihim
evet tek çare beklemek hem varsada değeride yükselmiş olurbence en kötü ihtimalle bir iki gün içinde adet olmanız gerekiyor ona göre testi yenileyin