• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyup yardımcı olurmusunuz

inanın beende hep dua ediyorum..bir çok şeyin kıymetini anladım..siz bu rahatsızlıkda ne gibi fiziksel şeyler yaşadınız..özellikle başınızda

kapalı yerlerde alışveriş merkezlerinde sıkıntı hissi boğulma hissi geliyordu ..başım dönüyor gibi geliyordu dengemi kaybediyordum..biran önce ordan çıkıp kendimi güvende hissedebileceğim bir yere gitmek istiyordum burası genelde evim oluyordu.Ben doktora gittim ama ilaç kullanmadım.çünkü dr bunu kendi başına yenersen daha iyi olur. beynin senin kontrolüne geçiyor dedi asla düşmezsin,bayılmazsın. cünkü o an heyecan seviyen yükseliyor.beyne daha fazla kan gidiyor ..bu durumda da kesinlikle bayılma olmaz dedi. bende uzun süre kendi başıma mücadele ettim işte namazla, duayla meşgul oldum.şu anda çok iyiyim.tek başıma çarşıya gidiyorum.her türlü işimi hallediyorum... aklıma geldiği anda bildiğim duaları sırayla okuyorum...unutuyorum...

seni anlayabiliyorum bende zamanında bunu yaşamıs birilerini bulup konuşmak kendimi rahatlatmak isterdim..carpıntı ,vss. onları gectim hergün başımın bi bölgesine agrılar girerdi öyle böyle degil ama beyin kanaması filan gecircem zannederdim.boşlukta yürüyormuş hissi birdenbire gelirdi şimdi bayılcam derdim hemen ilk buldugum suya koşar resmen altına girerdim.bu arada tansiyonum yükselirmiş ondanmış..bigün koluma agrı girerdi bigün başıma bigün omzuma vs... hergün biryerim agrırdı ve arabaya binememek evde duramamk cok fazlasını yasadım .bu bir sürec zamanla vucudunda sende alışıyosun demekki 4 sene oldu şimdilerdede hergün sıkıntı ,kalbimde agrılar vss oluyor ama önceki gibi her dkk hastaneye gitmiyorum şukurler olsun.bidesana tavsiye bu hastalıgı ve yasadıklarını cok fazla konuşma,paylaşma ve insanlarınkini dinleme ..bu aslında seni rahatlatıyo gibi geliyor ama farklı bi olay duydugunda inan onuda hemen yaşıyosun.herkesin zayıf noktasını yakalıyor bu hastalık ALLAH acıl şıfalar versin hepimize

Back