lütfen okuyun yardım edin

loveli

Rabbim koru yavrularımı
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
25.401
293
423
Diğer
kızlar ben doğum kontrol hapı kullanmadan önce 8 gün adet olurdum ve ilk 2 gün yoğun olrdu hap kullanırken 5 gün oldu ilk gün yoğun oldu ilacın etkisi olduğunu bildiğimden önemsemedim ilacı nisanda bıraktım amasanki gün geçtikçe adetim azalıyor gibi süre aynı ama miktar azaldı bu ay ise hepten az pede bakıyorum az aferdesiniz lavaboda şakır şakır sizce erken menapozamı giriyorum 30 yaşndayım daha bebeğim yok annem strese bağlı olarak 35 yaşında menapoza girdi sizce ırsimidir senağlama:çok üzgünüm: umarım değildir yarın bir dr görüneyim

Sakin ol,canim.Sen once doktora git,derdini anlat.Biz burda onu soyleriz,bunu soyleriz.Ama doktor daha iysini bilir.

arkadasım bencede sakin ol
limbi33 arkadasında dedegi gibi bir doktora git..
biz burda farklı seyler anlatıp kafanı karıstırmayalım..:uhm:

Ayni bende konuyu bir kaç defa açtim
bu çok normal miş aslinda..
Benimde adetim bekarken 7 gündü
şimdi ilaç kullaniyorum 2 gün sürüyo ama çok az.
Doktora sordum bu normal dedi...
Hap bu şekilde yapiyormuş

gbkcim ama ben ilacı bırakalı 3 ay oluyor gittikçe azalıyor endişem o

Hormon değişikliği olabilir.vücut bi ilaca alişmişken yeniden değiştirmek etkili olabilir.allah korusun kötü düşünme.menopozda irsilik olacağini bilmiyorum ama.ama benim anaannem 40 yaşinda menopoza girdi, annem ise 42 yaşinda ve 2 ay oldu doğum yapti...

Herkkezin vücut fonkksiyonlları farklı onun için bu konu doktorun
cewaplaması mantıkkllı

jinekolojik bi rahatsızlıkta mutlaka doktora gidin, bende 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim hep doğal yöntemlerle korundum hiç ilaç kullanmadım benimde adetim bekarken 7 gün sürerdi şimdi 4 günde bitiyor. bana göre normal bişey bu. doğum kontrol haplarını adet düzensizliğindede öneriyorlar biliyosunuzdur. adet olmayan geç olan yada adeti uzun süren herkese doktor öneriyor bu hapları. o yüzden haplardan olabileceğini düşünmüyorum ben. siz en kısa zamanda doktora başvurun. umarım normal bir durumdur. bu arada menopozamı giriyorum diye düşünüpte olumsuzlukları kendinize çekmeyin daha çok gençsiniz bu yaşta menopoza girenler genelde çok büyük sorunlar yaşamış stresten kurtulamayan hanımlardır. moralinizi yüksek tutun. bakın daha bebişimiz olacak. benimde bebeğim yok. Allah olmayan herkese nasip eder inşallah. sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…